Ruská posila v spišskom tíme: Sme nastavené na nedeľňajšie víťazstvo

Pokračovať v dobrej sérii. Ak chcú Spišiačky pomýšľať na prvú štvorku, proti Piešťanom musia pokračovať v načatej víťaznej sérii.
Pokračovať v dobrej sérii. Ak chcú Spišiačky pomýšľať na prvú štvorku, proti Piešťanom musia pokračovať v načatej víťaznej sérii. (Autor: Jozef Petruška)
Sportnet|29. nov 2014 o 00:00

Dve voľné miesta a tri kluby s enormným záujmom o postup medzi najlepšiu štvorku v ženskej extralige.

SP. NOVÁ VES. December bude rozhodujúci mesiac pre spoznanie kvarteta tímov v najvyššej slovenskej súťaži, ktoré zabojujú o medaily.

Spišiačky už nechcú zopakovať sklamanie spred roka, kedy im v závere táto šanca ušla.

„Po dvoch víťazstvách so Šamorínom a v Banskej Bystrici je atmosféra v tíme veľmi dobrá. Aj príprava na nedeľňajší súboj je tak vo veľkej pohode. Všetko na tréningoch prebieha veľmi dobre a všetky sme nastavené na nedeľňajšie víťazstvo,“ vyhlásila ruská posila v spišskonovoveského Rüconu Júlia Gladková.

Podpora aj od divákov

Aktuálne sú v tabuľke Spišiačky na štvrtom mieste. V nedeľu hostia doma Piešťanské čajky. To už budú zverenkyne trénera Demečka vedieť výsledok súboja Ružomberka so Šamorínom.

„Všetci si uvedomujeme dôležitosť tohto stretnutia. Piešťanské čajky majú svoju kvalitu. Isto to bude bojovný a dramatický zápas. Veríme aj v podporu našich divákov, ktorí nech prídu v čo najvyššom počte, lebo teraz ich najviac potrebujeme,“ uviedol veľký talent ruského ženského basketbalu Júlia Gladková.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Ruská posila v spišskom tíme: Sme nastavené na nedeľňajšie víťazstvo