Prezident Interu Miláno počíta s odchodom trénera Mourinha

TASR|18. máj 2010 o 17:21

Prezident Interu Miláno Massimo Moratti počíta po finále futbalovej Ligy majstrov s odchodom trénera Joseho Mourinha.

Miláno.

Čudoval by som sa, keby zostal, cituje slová 65-ročného funkcionára magazín Focus. Interisti sa v boji o trofej v LM stretnú v sobotu na madridskom štadióne Santiaga Bernabeu s Bayernom Mníchov. "Adios Jose", píše už v predstihu denník Gazzetta dello Sport. Meno 47-ročného Portugalčana sa skloňuje v súvislosti s Realom Madrid.

Je ťažké robiť dopredu prognózy o osobnosti akou je Mourinho. Nikdy neviete, ako sa rozhodne, pokračoval Moratti. Mourinho sice rokovania so Španielmi poprel, no zároveň prezradil, že sa v Taliansku nie vždy cíti dobre. V Reale, ktorý napriek rekordným investíciám vo výške 250 miliónov eur zostal bez titulu, je prepustenie trénera Manuela Pellegriniho hotovou vecou.

Denník La Repubblica informoval, že Mourinha láka biely balet na trojročnú zmluvu s ročným platom 15 miliónov eur. Do pokladnice Interu v prípade dohody údajne poputuje odstupné sedem miliónov eur. Hráči Interu dúfajú, že Portugalčan ich povedie aj naďalej. Bola by škoda, keby nás opustil, reagoval na medializované informácie argentínsky kanonier Diego Milito. Mourinho je náš tréner a nikam nepôjde! odkázal všetkým stredopoliar Sulley Muntari.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Prezident Interu Miláno počíta s odchodom trénera Mourinha