Predstavitelia West Hamu pozvali na svoj domáci zápas Obamu

SITA|6. nov 2008 o 21:53

Predstavitelia anglického futbalového klubu West Ham United pozvali novozvoleného amerického prezidenta Baracka Obamu na návštevu niektorého z domácich zápasov Premier ...

LONDÝN. Predstavitelia anglického futbalového klubu West Ham United pozvali novozvoleného amerického prezidenta Baracka Obamu na návštevu niektorého z domácich zápasov Premier League. V roku 2003 totiž Obamu zobrali rodinní príslušníci tohto 47-ročného rodáka z Honolulu práve na zápas na štadióne Upton Park.

Predstavitelia mužstva z východnej časti Londýna teraz pogratulovali prvému afroamerickému prezidentovi USA a pozvali ho v prípade zahraničnej návštevy Anglicka na zápas najprestížnejšej futbalovej ligy na svete. "Teší nás, že meno Baracka Obamu môžeme spájať s naším klubom. Srdečne mu gratulujeme a posielame mu pozvánku na náš domáci duel v prípade, že navštívi Anglicko," uviedol zdroj z prostredia klubu.

Syn kenského otca a americkej matky je známy svojou obľubou futbalu. Dokonca jeho desaťročná dcéra Malia hráva pravidelne za tím v Chicagu. Americký obranca Jonathan Spector privítal možnosť, že by ho z tribúny sledoval nový americký prezident: "Bolo by to určite niečo špeciálne privítať ho tu v našom klube West Ham."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Predstavitelia West Hamu pozvali na svoj domáci zápas Obamu