Pre zranenie ukončil sezónu, no už sa fotí s raketou. Federer sa možno vráti skôr

Roger Federer.
Roger Federer. (Autor: SITA/AP)
SITA|23. aug 2016 o 16:04

Roger Federer svoj návrat na kurty plánoval až v januári budúceho roka. Koleno a chrbát sa ale liečia dobre, inak by nebehal po kurte. Podľa trénera sa Švajčiar môže vrátiť už v októbri.

BRATISLAVA. Fanúšikovia švajčiarskeho tenistu Rogera Federera majú dôvod na optimizmus: pauzujúci grandslamový rekordér už obnovil svoju hernú prípravu.

"Skvelý pocit," uviedol 35-ročný niekdajší líder svetového rebríčka Federer na twitteri, pridal fotografiu z prípravy na zelenej antuke, na facebook zase zavesil video.

Švajčiarov kouč a zároveň daviscupový kapitán krajiny helvétskeho kríža Severin Lüthi pritom po júlovom oznámení predčasného konca Federerovej sezóny 2017 avizoval, že s obnovením tenisovej zložky prípravy predbežne rátajú až na október - pripomenul Tennis World.

Momentálne štvrtý muž renkingu Federer si dáva dokopy ľavé koleno a chrbát a najbližšie by mal hrať až v januári 2017 na perthskom Hopmanovom pohári s Belindou Bencicovou, teraz sa však objavili špekulácie, že možno predsa len ešte stihne niekoľko tohtoročných podujatí.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Pre zranenie ukončil sezónu, no už sa fotí s raketou. Federer sa možno vráti skôr