Pozrite si, ako posunuli Slováci Chicago k finále

Michal Handzuš oslavuje gól Mariána Hossu.
Michal Handzuš oslavuje gól Mariána Hossu. (Autor: SITA/AP)
Sportnet|7. jún 2013 o 12:43

Zbadal som ako sa pred Handzušom otvoril priestor. Trpezlivo počkal kým sa uvoľním a skvele mi prihral. Vedel som, že mi prihrá, hovoril o víťaznom góle Marián Hossa.

Prebiehala druhá minúta poslednej tretiny štvrtého zápasu medzi Los Angeles a Chicagom, keď domáci zle striedali a stratili v strednom pásme puk. To využil druhý útok Blackhawks na bleskurýchlu akciu. Obranca Oduya posunul puk na Michala Handzuša, ktorý si nakorčuľoval do pásma, kde našiel Mariána Hossu, ten nedal strelou z prvej šancu Jonathanovi Quickovi.

"Zbadal som, ako sa pred Handzušom otvoril priestor. Trpezlivo počkal, kým sa uvoľním a skvele mi prihral. Vedel som, že mi prihrá. Snažil som sa len dostať puk hore, čo mi vyšlo," hovoril zámorským médiám Trenčan.

"Hossov gól posunul Chicaga k finále NHL," svietilo už ráno na titulke rešpektovaného denníka Daily Herald.

Blackhawks tak zrušili úžasnú sériu obhajcov Stanleyho pohára, ktorí nevyhrali v Staples Centre pätnásty zápas za sebou.

V závere sa Kings síce snažili o tlak, ale Chicago ich umnou hrou vytláčalo z pozícií. Zaujal už len skvelý zákrok Jonathana Quicka, ktorý vychytal Patricka Kanea lapačkou aj napriek tomu, že už ležal na zemi.

Akcia Handzuša s Hossom

Fantastický zákrok Quicka proti Kaneovi

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Pozrite si, ako posunuli Slováci Chicago k finále