Poznal len sedem hráčov súpera. Galád mu povedal, že skončil

Ivan Galád je novým trénerom MFK Ružomberok.
Ivan Galád je novým trénerom MFK Ružomberok. (Autor: TASR)
SITA|20. nov 2014 o 15:50

Róbert Vaniš skončil v tíme MFK Ružomberok po tom, čo nevedel vymenovať hráčov najbližšieho súpera tímu. "Viem ich sedem. Na to mi tréner povedal - ´môžeš ísť dole z ihriska, čau a dohodni sa s vedením,“ bráni sa hráč.

RUŽOMBEROK. Krídelník Róbert Vaniš Nový tréner fortunaligového klubu MFK Ružomberok Ivan Galád už neráta so službami Róberta Vaniša. Dôvodom je skutočnosť, že 22-ročný krídelník (nar. 29. septembra 1992) nepoznal, resp. nevedel vymenovať celú zostavu Podbrezovej, najbližšieho súpera klubu spod Čebraťa v najvyššej súťaži.

"To, že sa ma pán tréner pýtal na zostavu, je pravda. Zavolal si nás hráčov do stredu ihriska a opýtal sa ma: ´Povedz mi zostavu Podbrezovej.´ Odpovedal som mu: pán tréner, neviem všetkých hráčov. Viem ich povedať sedem. Na to zareagoval, že ´môžeš ísť dole z ihriska, čau a dohodni sa s vedením,´“ uviedol v rozhovore pre Šport.sk Vaniš.

Greška poznajú všetci

Zdôraznil, že sa nechce s kormidelníkom Ružomberka dostať do mediálnej vojny. Že nepozná protihráčov z ligy odmieta.

"Napísalo sa to o mne, čo vyznie voči mojej osobe dosť zle, veď minimálne Greška by poznal aj futbalový laik. Je to zvláštne, že pre takúto otázku a odpoveď som odpísaný bez toho, aby ma videli hrať futbal. Myslím si, že ten je o výkonoch a nie o tom, či poznám dopodrobna všetky súpisky tímov," skonštatoval ďalej Róbert Vaniš.

Rodák z Malaciek pre Šport.sk doplnil, že ´kvíz o hráčoch´ sa stal ešte pred prvým tréningom pod Galádovým vedením. Vaniš momentálne rokuje s vedením klubu o ukončení zmluvy, bez šance ukázať svoju futbalovú výkonnosť. Podľa vlastného vyjadrenia neuspel ani po tréningu, keď zašiel za trénerom Galádom s otázkou, či by mohol ešte dostať šancu.

Nik zostavu súpera nepoznal

Mladý záložník, ktorý v lete podpísal v ružomberskom klube kontrakt na tri roky a pod bývalým kormidelníkom MFK Ladislavom Šimčom nedostával príležitosť stabilne hrať, ešte doplnil: "Keby sa to so zostavou tréner spýtal každého hráča z tímu, ani jeden by nevedel presne odpovedať."

Nový tréner Ružomberka Ivan Galád v súvislosti s Vanišom pre portál pravda.sk poznamenal: "S piatimi hráčmi som sa už rozlúčil. Najbližšie nastúpi Ružomberok v Podbrezovej, požiadal som jedného z nich, aby mi vymenoval zostavu súpera. Nepoznal ani jedného hráča. To je pre mňa absolútne neprijateľné. Hráči reprezentujú svoju firmu a musia poznať súperov z inej."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Poznal len sedem hráčov súpera. Galád mu povedal, že skončil