Polomčania si udržali jarnú domácu neporaziteľnosť

Premiérový gól. Miloš Gallo dosiahol prvý gól v drese Gemerskej Polomy.
Premiérový gól. Miloš Gallo dosiahol prvý gól v drese Gemerskej Polomy. (Autor: Karol Csobádi)
Sportnet|15. jún 2012 o 00:00

V poslednom domácom vystúpení piatoligisti Gemerskej Polomy zdolali Malú Idu 3:0, keď si víťazstvo vybojovali až po bezgólovom polčase.



GEMERSKÁ POLOMA. Futbalisti Gemerskej Polomy sa dôstojne rozlúčili s fanúšikmi, keď jarnú domácu neporaziteľnosť potvrdili aj v stretnutí proti Malej Ide. Doma naposledy prehrali na jeseň v predohrávke jarného kola s lídrom súťaže zo Šace.

V stretnutí mužstiev zo stredu tabuľky sa hra do polčasu odvíjala prevažne medzi šestnástkami a vyloženú gólovú šancu si nevypracovalo ani jedno z aktérov duelu i keď domáci mali miernu prevahu.

Po prestávke boli domáci útočnejší, ale gól do hosťujúcej siete padol až po hodine hry. To sa už po vystriedaní zapojil do hry aj najlepší kanonier Polomčanov Z. Greško, ktorý dvakrát skóroval.

Do streleckej listiny sa v tomto kole premiérovým gólom v drese piatoligistu zapísal aj Miloš Gallo, ktorý okrem tretieho gólu v závere aj dvakrát asistoval finálnymi prihrávkami práve Z. Greškovi.

Prekonal streleckú smolu

„Súper nás v prvom polčase prekvapil podivnou taktikou, keď nám znemožňoval hrať futbal a zdržiavaním drobil hru. Tomu sme sa nevedeli prispôsobiť, nakoľko sme chceli hrať kombinačný futbal. Vytvorili sme si prakticky iba také polo šance, ale finálne prihrávky často nenašli adresáta a v zakončení sme boli bezzubí. Po prestávke nám pomohol príchod Z. Greška, ktorý dokáže v zlomových momentoch rozhodnúť. Aj teraz potvrdil, že je platným hráčom i keď ako zranený nastúpil so sebazaprením. Blahoželám zároveň Milošovi Gallovi, ktorý počas sezóny pri niekoľkých góloch asistoval a som rád, že v závere sezóny sa mu konečne podarilo prekonať aj streleckú smolu a skóroval,“ povedal po stretnutí tréner FK Družstevník Gemerská Poloma Marián Ferenc. Polomčania v poslednom kole cestujú na gemerské derby do Dobšinej.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Polomčania si udržali jarnú domácu neporaziteľnosť