Podľa Mourinha bude musieť Ballack po zranení zabojovať

TASR|16. júl 2007 o 14:18

Stanford 16. júla (TASR) - Nemec Michael Ballack sa bude musieť po doliečení zraneného členka pripraviť na tvrdý konkurenčný boj v anglickom futbalovom ...

Stanford 16. júla (TASR) - Nemec Michael Ballack sa bude musieť po doliečení zraneného členka pripraviť na tvrdý konkurenčný boj v anglickom futbalovom klube FC Chelsea. Tréner Jose Mourinho totiž vyhlásil, že stredopoliarovi sa z jeho strany nedostane žiadnej "špeciálnej starostlivosti".

"Mám ho rád, ale život nie je jednoduchý. Máme veľa dobrých hráčov. Ja nie som tréner, ktorý rozdáva miesta v zostave podľa mien a tvárí. Štartuje od nuly a to pre neho nebude jednoduché," povedal Portugalčan v rozhovore pre britský The Guardian. Kapitán nemeckej reprezentácie sa začiatkom júla podrobil už druhej operácii zraneného členka. Kvôli zdravotným problémom vynechal aj záver minulého ročníka Premiership a júnové kvalifikačné stretnutia EURO 2008 proti San Marinu (6:0) a Slovensku (2:1). Kedy začne Ballack s tréningovým procesom zatiaľ nie je jasné.

Nachádzate sa tu:
Domov