Podľa Fergusona sa Mourinho vráti do Premier League

SITA|30. dec 2009 o 16:21

Tréner futbalového Manchestru United Alex Ferguson predpokladá, že bývalý kormidelník Chelsea José Mourinho sa ešte môže vrátiť do anglickej Premier League.

MANCHESTER. Tréner futbalového Manchestru United Alex Ferguson predpokladá, že bývalý kormidelník FC Chelsea José Mourinho sa ešte môže vrátiť do anglickej Premier League.

Portugalčan v súčasnosti vedie taliansky tím Inter Miláno. Už v priebehu tohto týždňa sa objavili viaceré špekulácie, že Mourinho by sa mohol vrátiť do Anglicka, pretože mu chýba tamojšia unikátna futbalová atmosféra.

Mourinho priviedol FC Chelsea v rokoch 2005 a 2006 k triumfom v Premier League, v roku 2007 ho však klub prepustil. Následne akceptoval ponuku z Talianska, v posledných dňoch sa medzi záujemcami o jeho služby objavili údajne FC Liverpool a Manchester City. V pondelok sledoval súboj Chelsea s Fulhamom, keďže jeho bývalý klub bude súperom Interu Miláno v osemfinále Ligy majstrov.

"Vždy, keď som sa rozprával s Mourinhom, mi hovoril, že sa mu anglický futbal páči viac ako iný. Návrat do Anglicka bude pre neho vždy atraktívny."

"Stále je mladý a to, že v pondelok bol v Londýne, môže posilniť jeho myšlienky o návrate do Premier League. Podobnú atmosféru ako v Chelsea v Taliansku nezažije," povedal Ferguson. Podľa niektorých úvah by José Mourinho mohol nahradiť Škóta práve v Manchestri United.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Podľa Fergusona sa Mourinho vráti do Premier League