Po návrate odchytal len osemnásť minút. Senecký si roztrhol sval

Štefan Senecký sa po pôsobení v zahraničí vrátil na Slovensko. Hneď v prvom zápase sa však zranil.
Štefan Senecký sa po pôsobení v zahraničí vrátil na Slovensko. Hneď v prvom zápase sa však zranil. (Autor: TASR)
SITA|10. mar 2015 o 13:43

Skúsený brankár sa zranil hneď v úvodnom zápase jarnej časti proti Senici.

RUŽOMBEROK. Okrem navrátilcov Mareka Saparu, Pavla Masaryka či Jána Masla je brankár Štefan Senecký ďalšou skúsenou zimnou posilou slovenského futbalového klubu MFK Ružomberok.

S vedením klubu spod Čebraťa podpísal zmluvu na jeden a pol roka. Do leta 2016. Dvanásťnásobný reprezentant Slovenska však na nejaký čas mužstvu nepomôže. Dôvodom je zranenie.

Tridsaťpäťročný Senecký odchytal 28. februára v úvodnom jarnom vystúpení proti Senici (2:1) iba osemnásť minút. Potom musel odstúpiť. Druhý jarný duel s Myjavou (2:1) už sledoval z tribúny.

Zostrih zápasu Ružomberka so Senicou, ktorý Senecký nedochytal.

"Veľmi som sa tešil na návrat do prvoligového kolotoča. Celú prípravu som poctivo odmakal, cítil som sa úplne fit. Pri výkope z päťky som však pocítil bolesť v slabinách, spadol som na zem a vedel som, že je zle," citoval Seneckého slová denník Šport.

"V tej chvíli mi kdečo preblesklo hlavou - aj to, že je koniec mojej futbalovej kariéry. Vyšetrenie ukázalo, že ide o natrhnutý sval," dodal. Dĺžka nútenej pauzy nie je zatiaľ známa.

Rodák z Nitry chytal na jeseň 2014 v druholigovej Seredi. Okrem domovského FC Nitra pôsobil v tureckých prvoligových kluboch Ankaraspor, Ankaragücü aj Sivasspor. V Česku má za sebou krátku anabázu v Slavii Praha.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Po návrate odchytal len osemnásť minút. Senecký si roztrhol sval