Pirát ho vyzýval počas zápasu s Kinclom. Dvořák sa vyjadril k strkanici

(Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|28. feb 2022 o 19:20

Čo sa stalo po zápase Kincl - Pirát z pohľadu Davida Dvořáka?

PRAHA. Po záverečnom gongu zápasu medzi Patrikom Kinclom a Samuelom Krištofičom došlo k potýčke medzi druhým menovaným a českým bojovníkom Davidom Dvořákom.

Kinclovmu tímovému kolegovi sa nepáčilo Pirátové správanie počas zápasu i po ňom, keď pokračoval v úderoch aj po konci kola.

Český reprezentant v prestížnej UFC vydal na sociálnych sieťach vyjadrenie k tomu, čo sa stalo po súboji na turnaji Oktagon 31.

"Každý videl špinavosti, ktoré Pirát robil a ako sa správal. Tie už sú pekne popísané u Patrika na profile a nemá zmysel to ani rozoberať.

V priebehu piateho kola Pirát veľa hovoril na Patrika a začal hovoriť aj na mňa. Chápem to, išiel si svoju hru a stratégiu. Avšak vyzývať ma na zápas so slovami "keď tu skončím, tak si to môžeme dať hneď spolu" bolo podľa mňa moc, ale to je jedno. Vyzývať môže ako chce a koho chce. To mu brať nebudem, ale...

Potom prišiel hvizd a koniec zápasu, ale Pirát na Patrika zbytočne zaútočil znova a v tej chvíli som mal čierno pred očami a bojový mód sa zapol.

Išiel som brániť Patrika, pretože od Piráta sa dalo čakať všetko. Veľkosť psa mi bola absolútne ukradnutá a bol som pripravený robiť to, čo viem.

Našťastie sa nič veľké nestalo. Pirát už nič neskúsil, ja som sa zdržal sprostých slov a až na slovnú výmenu názorov a malú strkanicu sa nič nestalo.

Veľmi rýchlo sme boli chytení trénermi a všetko dopadlo "dobre".

Nikdy som sa nehral na frajera a ani nebudem, ale ak niekto napadne mojich kamarátov a rodinu, budem ich brániť, pokiaľ budem stáť na nohách.

Pár ľudí mi písalo, že by som sa mal hanbiť. Na to poviem len jedno. Nehanbím!

Neľutujem nič a som rád, že ten lepší vyhral," uviedol Dvořák vo vyhlásení.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Pirát ho vyzýval počas zápasu s Kinclom. Dvořák sa vyjadril k strkanici