Ohlasy médií: O slovinskú náladu sa postarali AC/DC a žolík

Striedajúci Slovinec prehĺbil mizériu Slovákov.
Striedajúci Slovinec prehĺbil mizériu Slovákov. (Autor: TASR)
TASR|9. okt 2016 o 07:56

Reakcie médií na zápas F-skupiny kvalifikácie MS 2018 Slovinsko - Slovensko, ktorý sa v sobotu v Ľubľane skončil víťazstvom 1:0 pre domácich.

www.delo.si: "Slovinsko vďaka prvému reprezentačnému gólu Kronavetera zdolalo Slovensko."

www.dnevnik.si: "V druhom kole kvalifikácie MS 2018 sa slovinská futbalová reprezentácia dočkala prvého víťazstva. V ľubľanských Stožiciach zdolala Slovensko 1:0, keď trénerovi Katancovi vyšiel ťah so striedajúcim Kronaveterom."

www.vecer.com: "Kronaveterova paráda priniesla tri body. Divákov v Stožiciach pred zápasom dostala do varu Rokova obľúbená skladba Highway to hell od AC/DC, potom sa o náladu na tribúnach postaral on ako Katancov žolík a muž rozhodujúceho okamihu."

www.zurnal24.si: "Katancov žolík z lavičky korunoval prevahu. Slovinskej reprezentácii vďaka víťazstvu 1:0 nad Slovenskom patrí 3. miesto v tabuľke F-skupiny."

www.slovenskenovice.com: "Prvý gól Kronavetera v národnom tíme, prvé víťazstvo Slovinska v kvalifikácii MS 2018. Pekne sa začína 10-zápasová cesta, ktorá vedie do Ruska."

idnes.cz: "Slovensko druhýkrát prehralo 0:1, tentoraz v Ľubľane so Slovinskom. Zápas rozhodol v 74. minúte náhradník Kronaveter premiérovým reprezentačným gólom. V základnej zostave hostí nastúpili štyria hráči z českej ligy - Kozáčik, Hrošovský, Pauschek a Švento, záverečných 11 minút odohral Ďuriš."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Ohlasy médií: O slovinskú náladu sa postarali AC/DC a žolík