Odstúpilo zo súťaže. Výsledky Humenného v I. lige sa rušia

(Autor: Facebook)
SITA|25. jan 2016 o 20:40

Vietor poškodil strechu štadióna a kontrola odporučila mestu objekt z hľadiska bezpečnosti uzatvoriť. Klub MHK Bemaco Humenné sa preto odhlásil z I. hokejovej ligy.

BRATISLAVA. Iba päť dní po tom, čo prvoligový hokejový klub MHK Bemaco Humenné písomne ohlásil odhlásenie seniorov klubu zo súťaže I. hokejovej ligy SR 2015/2016, zaujala Správna rada ZOK 1. HL SR na svojom zasadnutí 25. januára v Hronseku definitívne stanovisko.

Vychádzala z pretrvávajúceho havarijného stavu na zimnom štadióne v Humennom, keď na základe vykonanej obhliadky kontrola odporučila mestu Humenné objekt z hľadiska bezpečnosti uzatvoriť.

"Napriek snahe Správnej rady ZOK 1. HL SR a komunikácii so štatutárnym zástupcom MHK Humenné sa nepodarilo zrealizovať iné riešenie na odohranie ďalších majstrovských stretnutí. Na základe týchto skutočností Správna rada ZOK-u rozhodla: 1/ mužstvo I. ligy seniorov MHK Humenné, ktoré vystúpilo z rozohranej súťaže, sa považuje za družstvo zostupujúce, 2/ na základe čl. 59 Súťažného poriadku Slovenský zväz ľadového hokeja ruší všetky výsledky MHK Humenné v 1. HL SR 2015/2016 a tie sa v tabuľke neuvádzajú," vyhlásil Roman Štamberský, športový riaditeľ SZĽH.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Odstúpilo zo súťaže. Výsledky Humenného v I. lige sa rušia