Novým anglickým šampiónom budú "The Citizens", tvrdí Mourinho

SITA|26. júl 2009 o 15:35

Tréner talianskeho futbalového veľkoklubu Inter Miláno José Mourinho je presvedčený, že víťazom anglickej Premier League 2009/10 sa stane Manchester City.

LONDÝN. Káder Marka Hughesa sa vďaka štedrej prestupovej politike arabských majiteľov v lete doteraz rozrástol o útočníkov Roqueho Santa Cruza, Emmanuela Adebayora, Carlosa Téveza a stredopoliara Garetha Barryho.

"The Citizens" navyše aj naďalej lanária kapitána konkurenčnej FC Chelsea a anglickej reprezentácie Johna Terryho. "Majú útok, v ktorom budú spolu hrať Adebayor a Carlos Tévez, je to neuveriteľné. Navyše sa môžu spoľahnúť aj na Roqueho Santa Cruza a Robinha. To je skvelá útočná sila, ktorá v konečnom zúčtovaní rozhodne. Som si istý, že City sa stane anglickým šampiónom," nechal sa počuť charizmatický Portugalčan, ktorý na lavičke FC Chelsea získal dva majstrovské tituly Premier League.

"Nie je to kúpenie si titulu. Ak totiž získate do mužstva vynikajúcich futbalistov, stále ešte musíte dokázať, že ste najlepší - na to treba špičkového trénera a výborný tím, to si nemôžete v žiadnom prípade kúpiť," uzavre.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Novým anglickým šampiónom budú "The Citizens", tvrdí Mourinho