Nevydarená gólová strela

Sportnet|27. apr 2009 o 00:00

Kto dá gól, ten vyhrá! Takéto boli najčastejšie prognózy predovšetkým po prvom polčase stretnutia Spišská Nová Ves - Liptovský Mikuláš. To sa aj do bodky potvrdilo. Jedna vydarená strela znamenala víťazstvo domácich.

SP. NOVÁ VES.

Bojovnosť

Novovešťania veľmi chceli odčiniť prehru z predošlého kola v Bánovej. Súper z Liptova bol však veľmi zdatný. Veľa futbalovej krásy diváci nevideli a po prvom polčase si aj zanadávali, keď futbal prirovnávali k hokejovému stretnutiu s Maďarskom.

"Súboj s Liptovským Mikulášom sa vyznačoval veľkou bojovnosťou. Išlo sa do každej lopty. Možno trochu viazla kombinácia a presnejšia prihrávka, ale nebol to zlý futbal," povedal po zápase Lukáš Kováč.

Nesadla

Práve Lukáš Kováč bol po stretnutí najspokojnejším hráčom. V 72. minúte po šikovnej akcii domácich Lukášovi nesadla lopta dobre na kopačku, ale smer mala veľmi presný. Aj s prispením hrúbky brankára hostí lopta skončila v sieti.

"Nebola to príliš vydarená strela. Som nesmierne rád, že skončila v sieti. Každého hráča poteší, keď strelí rozhodujúci gól, no víťazstvo je zásluhou celého mužstva. Konečne sme sa vzopreli. Jeden zabojoval za druhého," uviedol hrdina stretnutia L. Kováč, ktorý už je mysľou na ďalšom majstrovskom zápase.

"Po takomto stretnutí veľmi mrzí prehra z predchádzajúceho kola z Bánovej. Teraz ideme do Banskej Bystrice, odkiaľ chceme priviezť body. Nebyť tých nevydarených stretnutí, mohli sme byť v tabuľke oveľa vyššie," dodal Lukáš Kováč.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Nevydarená gólová strela