Nemci proti Kórejskej republike bez Haasa a Kiefera

SITA|29. jan 2008 o 21:27

BRAUNSCHWEIG 29. januára (SITA, AP) - Nemecký tenisový daviscupový tím nebude mať v stretnutí s Kórejskou republikou (8. - 10. februára, Braunschweig, antuka v hale) v osemfinálovom 1. kole svetovej skupiny ...

BRAUNSCHWEIG 29. januára (SITA, AP) - Nemecký tenisový daviscupový tím nebude mať v stretnutí s Kórejskou republikou (8. - 10. februára, Braunschweig, antuka v hale) v osemfinálovom 1. kole svetovej skupiny ročníka 2008 tejto súťaže k dispozícii dvoch zranených popredných singlistov, Tommyho Haasa a Nicolasa Kiefera. Chýbajú aj debloví špecialisti Michael Kohlmann a Alexander Waske, ktorí takisto majú zdravotné problémy.

V nominácii kapitána Patrika Kühnena sú osemfinalista nedávnych Australian Open Philipp Kohlschreiber a ďalej Michael Berrer, Florian Mayer a Philipp Petzschner. Ázijský súper oslabeného favorita premiérovo postúpil medzi elitu prostredníctvom septembrového bratislavského barážového triumfu nad slovenským výberom. Víťaz duelu Nemecko - Kórejská republika sa v aprílovom štvrťfinále "šalátovej misy" stretne s postupujúcim zo súboja Peru - Španielsko.


Nominácia tenistov Nemecka na zápas s Kórejskou republikou v osemfinálovom 1. kole svetovej skupiny Davisovho pohára reprezentačných tímov (8. - 10. februára, Braunschweig, antuka v hale):

Philipp Kohlschreiber, Michael berrer, Florian Mayer, Philipp Petzschner


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Davis Cup»Nemci proti Kórejskej republike bez Haasa a Kiefera