Najlepší bol Smrek

Sportnet|27. jún 2011 o 00:00

Až dvanásť trénerov ho zaradilo do najlepšej zostavy, kde bude pôsobiť v budúcej sezóne, ešte nevie.



MICHALOVCE. Najlepším treťoligovým futbalistom za sezónu 2010/2011 sa stal hráč rezervy FK Bodva Moldava nad Bodvou Stanislav Smrek, ktorý dostal najviac hlasov od trénerov, celkovo až dvanásť. Aj vďaka odchovancovi košického 1. FC sa nováčik súťaže umiestnil na výbornom druhom mieste, ktoré pravdepodobne bude znamenať aj postup do vyššej súťaže.

Spokojnosť so sezónou

Stanislav Smrek sa v zime musel porúčať z A – mužstva FK Bodva do jeho rezervy, pretože sa nedohodol na podmienkach novej zmluvy. Z prvej ligy teda putoval o dve poschodia nižšie, kde však svojimi výkonmi v defenzíve nad všetkými vyčnieval. „Futbal hrám predovšetkým pre radosť a pre divákov, neočakával som, že získam toto ocenenie, ale som veľmi rád,“ rozhovoril sa 25-ročný obranca, ktorý hráva väčšinou v strede alebo na ľavom kraji. Od Stanislava Smreka sme sa dozvedeli, že moldavská rezerva si podala prihlášku do vyššej súťaže. „Počul som, že funkcionári FK Bodva prihlásili mužstvo do druhej ligy, teda do budúcej tretej, pretože niektoré kluby sa do nej pravdepodobne neprihlásia,“ dodal Stanislav Smrek, ktorý pred časom obliekal aj dresy košického MFK a michalovského MFK Zemplín.

Budúcnosť otázna

Defenzívny pilier ešte stále nevie, kde bude v nasledujúcej sezóne pôsobiť. Stále je kmeňovým hráčom Moldavy nad Bodvou, takže uvidíme, či mu toto ocenenie prinesie pozvánku na návrat do šatne „áčka“ FK Bodva. „V tejto chvíli vôbec netuším, v ktorom mužstve budem v budúcom ročníku hrať,“ tajuplne dodal Stanislav Smrek, ktorého sme sa na záver opýtali, ako veľmi si váži miesto v najlepšej jedenástke VsFZ a zároveň aj cenu za najlepšieho hráča tretej ligy: „Každé ocenenie je ocenenie, každé sa cení rovnako a som nesmierne šťastný, že som ho získal práve ja.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Najlepší bol Smrek