Mourinho označil Angličanov za favoritov MS 2010

SITA|29. mar 2009 o 15:30

Tréner talianskeho futbalového veľkoklubu Inter Miláno José Mourinho pasuje Anglicko do pozície jedného z favoritov na zisk koruny majstrov sveta.

MILÁNO. Tréner talianskeho futbalového veľkoklubu Inter Miláno José Mourinho pasuje Anglicko do pozície jedného z favoritov na zisk koruny majstrov sveta na nadchádzajúcom šampionáte, ktorý sa v roku 2010 uskutoční v Juhoafrickej republike.

Výber "Albiónu" si v sobotňajšom prípravnom stretnutí na Wembley poradil so Slovenskom jednoznačne 4:0 a v 6. kvalifikačnej skupine európskej zóny o postup na MS 2010 mu po štyroch dueloch bez straty bodu patrí suverénne prvá priečka.

Charizmatický Portugalčan zverencov Fabia Capella doslova onálepkoval ako "tím, z ktorého ide strach".

"Angličania sú papierovo tímom, ktorý musia všetci na šampionáte v Juhoafrickej republike brať vážne. Určite patria medzi piatich najvážnejších kandidátov na zisk titulu. Majú skvelý káder a jedného z najlepších trénerov na svete, treba sa ich báť. Nemyslím si, že na svete by ste našli lepší pár stredových hráčov ako Frank Lampard a Steven Gerrard. David Beckham tiež všetkým kritikom opäť dokázal, že stále dokáže hrať na vrcholovej úrovni," povedal v rozhovore pre Sunday Mirror bývalý kouč FC Chelsea.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Mourinho označil Angličanov za favoritov MS 2010