Mourinho nepodľahne tlaku novinárov v otázke Adriana

SITA|20. sep 2008 o 16:07

Tréner talianskeho futbalového veľkoklubu Inter Miláno José Mourinho odmietol reagovať na tlak médií a zaradiť Brazílčana Adriana do základnej jedenástky.

RÍM.

Dvadsaťšesťročný Adriano Leite Ribeiro, ktorého pred dvoma rokmi považovali za jedného z najlepších zakončovateľov v Európe, sa v silnej konkurencii "nerazzurri" v ostatných dvoch sezónach aj vinou poklesu formy, zranení a osobných problémov nedokázal príliš presadiť a v druhej časti ostatného ročníka 2007/2008 hosťoval v brazílskom tíme Sao Paulo.

Rodák z Rio de Janeiro chce v novej sezóne Serie A zabojovať o svoje niekdajšie pevné miesto v kádri úradujúceho talianskeho šampióna. V utorňajšom zápase základnej B-skupiny novej edície Ligy majstrov 2008/2009 Panathinaikos Atény - Inter Miláno (0:2) vsietil Adriano pri svojom návrate ako striedajúci hráč druhý gól svojho tímu. Talianske médiá od Mourinha žiadajú, aby vytvoril útočnú dvojicu Zlatan Ibrahimovič - Adriano. "Tím je dôležitejší, než Adriano - on je iba jedným z 30 hráčov v mojom kádri. Adriano bude hrať, keď o tom rozhodnem ja, nie novinári," nechal sa počuť charizmatický portugalský lodivod.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Mourinho nepodľahne tlaku novinárov v otázke Adriana