Neskutočný výkon! Šampión Kincl vymazal Lohorého už v prvom kole

Patrik Kincl.
Patrik Kincl. (Zdroj: Oktagon MMA)
Vladimír Bilohuščin|17. sep 2022 o 23:55 (aktualizované 17. sep 2022 o 23:56)

Karlos Vémola nechýbal po zápase v klietke a poriadne sa do Kincla obul.

BRNO. Vrchol podujatia Oktagon 35 nepochybne patril súboju o opasok strednej váhy medzi Alexom Lohorém a šampiónom Patrikom Kinclom. Ako to už u oboch bojovníkov býva, ani tento stret sa nezaobišiel bez poriadneho ‘trash talku’.

Samozrejme, poriadne ostré výmeny prišli na rad už po ohlásení duelu, keď český bojovník oznámil, že chce Lohorého ukončiť do prvých dvoch kôl, čo sa nepodarilo ani Karlosovi Vémolovi.

To sa však nepáčilo francúzskemu bojovníkovi, ktorý Kinclovi na sociálnych sieťach vysvetlil, čo ho bude v klietke čakať.

"Počul som, že ma ukončíš do druhého kola. Čo to je za vtip, asi máš halucinácie. Chcel som fanúšikom predviesť šou, ale žiadna nebude. Ukončím ťa v prvom kole. Pekne a naozaj rýchlo. A to tým najbrutálnejším spôsobom.

Toto si si v klietke ešte nevidel. Takže buď pripravený, pretože ja budem," odkázal Lohoré vo videu českému šampiónovi.

Lohoré okrem toho divákom sľúbil poriadne násilie a rovnako nezabudol poznamenať, že si ide po pás šampióna.

To Kinclovi vyhovovalo, pretože sám chcel, aby bol súboj čo najviac atraktívny. “Očakávam, že proti mne nastúpi tá najlepšia verzia Alexa Lohorého a prinesieme poriadnu šou.”

To sa mohlo aj veľmi ľahko stať. Francúz totiž avizoval, že prvýkrát má v Oktagone plnohodnotnú prípravu a diváci videli iba jeho 10-percentnú verziu. Až teraz sa mala ukázať jeho skutočná kvalita.

V hre pritom nebol iba opasok, ale s najväčšou pravdepodobnosťou sa víťaz stretne s Karlosom Vémolom. A netreba pripomínať, že obaja aktéri hlavného zápasu s ním majú nevybavené účty. 

Neskutočný Kincl

3 štátne vlajky, kukla na hlave a nová nástupovka, ktorú si sám zložil. To bol nástup francúzskeho reprezentanta Alexa Lohorého Na druhej strane šampión Patrik Kincl kráčal štadiónom absolútne sústredený a bez výraznej emócie.

Kincl v úvode titulového súboja prekvapil veľmi dobrým boxom a hlavne predná ruka slávila úspech. Lohoré si skôr hľadal optimálnu vzdialenosť.

Len pár chvíľ trvalo, kým nezačala hala burácať po parádnom kope a bleskových smrtiacich úderoch, ktoré poslali Lohorého k zemi.

Kincl tak ukázal, že patrí do európskej špičky, keď jeho súboj s Lohorém vyzeral ako z inej galaxie!

"Každý je múdry, ale makáme so svojim trénerom na tom pár rokov a teraz sme si povedali, choď to tam ukázať, teraz je ten moment. Dnes mi to sadlo, aj zhadzovanie, aj som sa dobre vyspal. Keď som vyhodil prvé 2 predné a padlo to tam, tak som si povedal, dnes je ten deň.“

Zhodnotil Kincl svoj výkon a pri pohľade na ukončenie už vedel, že vtedy bol jeho čas. „Alex mi prišiel trocha pomalší,“ doplnil šampión.

30. decembra je pritom naplánované podujatie Oktagon v Prahe a práve Karlos Věmola by mohol byť v tento deň ďalším titulovým vyzývateľom v poradí. Kincl ale o zápase s Karlosom zatiaľ nehovorí.

„Dnes je to o nás, mne, Alexovi a chalanoch, ktorí tu zápasili. Užijme si tento večer a zajtra si na to sadneme,“ ukončil šampión Kincl.

Aj keď Vémola nebol pozvaný do klietky, búrlivák si po mikrofón nakoniec prišiel a rozbehol promo podujatia v Prahe, keď Kinclovi odkázal, že na neho ´serie´ a v decembri si ide po opasok.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Neskutočný výkon! Šampión Kincl vymazal Lohorého už v prvom kole