Buchinger odkazuje hejterom: Pre vás je bojovník dobrý iba vtedy, kým vyhráva

Ivan Buchinger.
Ivan Buchinger. (Zdroj: OKTAGON MMA)
Vladimír Bilohuščin|5. jún 2022 o 09:59

Ivan Buchinger reagoval na prehru v titulovom zápase.

FRANKFURT. Vrcholom podujatia Oktagon 33 bol nepochybne súboj o opasok ľahkej váhy medzi Ivanom Buchingerom a Losene Keitom.

Už v prvom kole sa druhý menovaný postaral o prekvapenie, keď kombináciou presných úderov dokázal knokautovať Buchingera a upravil svoje skóre na 9-0.

Slovenský reprezentant neskrýval sklamanie, keď sa na sociálnych sieťach vrátil k zápasu „Vždy musí jeden prehrať a tentokrát som to bol JA, kto prehral,“ skonštatoval 'Buki'.

„Môj súper bol na mňa veľmi dobre pripravený a poznal moju slabinu, a to je práve to prvé kolo. Okrem jednej prehry, čo bola na body, som vždy prehral v prvom kole a na KO. Je to už tak, sú veci ktoré nezmeníš, aj keď veľmi chceš.“

O Buchingerovi je pritom známe, že je s pribúdajúcim časom lepší bojovník, keďže sa dostáva pomalšie do tempa a taktiež ho zdobí výborné kardio.

Ivan nezabudol poďakovať všetkým, ktorí ho podporujú, ale ako to už býva, našlo sa aj množstvo neprajníkov, ktorí cítili potrebu sa k zápasu vyjadriť.

„Som smutný nie len z prehry, ale hlavne z vás, ktorí mi píšete svoje múdrosti pod moje statusy. Každý máte šancu vyskúšať, čím všetkým my bojovníci prechádzame, akú silu dávame do každej jednej prípravy.

Každodenné dvojfázové tréningy, chudnutie 10-15 kíl a nehovoriac o tom, ako je bojovať po polnoci, byť telom aj dušou stopercentný, keď iní už dávno spíte.

Pre vás je bojovník dobrý iba dovtedy, kým vyhráva. Akonáhle spraví chybu, už ho osočujete. Máte ale šancu to aj vy vyskúšať. Zaraďte sa do našich radov, začnite športovať, prejdite cestou ktorou sme prešli my a ukážte, že ste lepší!“

Legendárny bojovník tak pozýva všetkých neprajníkov do gymu, kde je to o čosi ťažšie ako v obývačke za klávesnicou.

Aj keď má Ivan na svojom konte desiatky zápasov, vo veku 36 rokov nikam neodchádza a odkazuje, že do nasledujúceho zápasu príde silnejší. Možno teda budeme svedkami odvety s Keitom, tentokrát v perovej váhe.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Buchinger odkazuje hejterom: Pre vás je bojovník dobrý iba vtedy, kým vyhráva