Hviezda MMA Conor McGregor chce kúpiť akcie slávneho futbalového klubu

Conor McGregor.
Conor McGregor. (Autor: TASR/AP)
SvetMMA|9. nov 2022 o 23:15

Uvidíme známeho zápasníka MMA vo svete futbalu?

DUBLIN. Na poli zmiešaných bojových umení sa dokázal zapísať do histórie, neskôr založil vlastnú firmu na výrobu whiskey a teraz vraví, že by sa chcel odkúpiť akcie slávneho futbalového klubu.

Napriek tomu, že hviezndy bojovník MMA Conor McGregor nezvíťazil v súťažnom zápase od januára 2020, vyjadreniami na sociálnych sieťach stále púta pozornosť svetových médií aj fanúšikov.

Naposledy sa tak stalo iba pár hodín potom, čo americkí vlastníci anglického futbalového klubu Liverpool FC verejne pripustili predaj časti svojho podielu v tíme jedného z najväčších športových klubov na britských ostrovoch.

Hviezda MMA vo svete futbalu?

McGregor, známy láskou k futbalu, krátko na to na sociálnych sieťach napísal, že by sa rád zapojil do kúpy časti akcií klubu Liverpool FC.

„Rád by som. Vyžiadal som si viac informácií ohľadom tejto veci, len čo som sa to dopočul, to áno. Aká náhla zmena udalostí,“ odpovedal na otázku fanúšika bývalý šampión perovej a ľahkej váhy v americkej organizácii UFC.

Zaujímavosťou celej situácie je fakt, že Conor McGregor je dlhoročným fanúšikom Manchesteru United FC, veľkého rivala tímu s prezývkou The Reds.

Fenway Sports Group je väčšinovým vlastníkom Liverpool FC od roku 2010.

Daná skupina okrem iného vlastní aj bejzbalový tím Boston Red Sox a má majoritný podiel v tíme NHL Pittsburgh Penguins.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Hviezda MMA Conor McGregor chce kúpiť akcie slávneho futbalového klubu