Mladé Slovenky utŕžili debakel, od Nóriek dostali dvanásť gólov

(Autor: Twitter)
SITA|8. apr 2017 o 10:39

Mladé futbalistky Slovenska vstúpili prehrou do turnaja UEFA Development hráčok do 16 rokov.

LODŽ. V úvodnom súboji na futbalovom turnaji UEFA Development hráčok do 16 rokov v poľskom meste Lodž podľahli mladé Slovenky rovesníčkam z Nórska 0:12.

O svojom zdrvujúcom víťazstve severanky rozhodli už v úvodných dvadsiatich minútach prvého polčasu, keď strelili šesť gólov. Po tri nórske zásahy dosiahli Anna Östremová a Runa Lillegaardová, dva pridala Celin Bizet Ildhusöyová.

"Je to zábava streliť toľko gólov. Mali sme dobrý štart do zápasu. Na tento výsledok bolo treba poriadne trénovať a to sme aj robili," uviedla trénerka nórskeho tímu Lena Tyribergetová na webe fotball.no.

Slovenky si pod vedením Branislava Petroviča na turnaji UEFA Development v Poľsku ešte zmerajú sily s výberom Ukrajiny (hrá sa v nedeľu 9. apríla o 15.00 h v Belchatówe) a s domácim tímom (v utorok 11. 4. o 11.00 h v Lodži).

Turnaj UEFA Development - Lodž (Poľsko):

Slovensko - Nórsko 0:12 (0:7)

Góly: Östremová 3, Lillegaaerdová 3, Ildhusöyová 2. Östenstadová, Blakstadová, Selvmaalová, Jösendalová

Návšteva: 50 divákov

Zostava SR "16":

Vojtelová - Gardianová, Planietová, Mattová (46. Cepková), Jeleňovská (19. Garajová) - Feketevíziová (49. Kollárová), Kovalíková (56. Čornaničová), Turacová, Mazúchová (56. N. Svobodová) - Sečková (56. Sivčová), Čechová

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Mladé Slovenky utŕžili debakel, od Nóriek dostali dvanásť gólov