Mertiňák a Knowles nestačili v Barcelone na svetové jednotky

SITA|22. apr 2011 o 14:15

Michal Mertiňák a Mark Knowles prehrali vo štvrťfinále štvorhry na turnaji v Barcelone s jednotkami svetového rebríčka Bobom a Mikom Bryanovcami veľmi tesne 4:6, 6:3, 8:10.

BARCELONA. Slovenský tenista Michal Mertiňák a Bahamčan Mark Knowles nasadení ako ôsmi prehrali v piatkovom stretnutí štvrťfinále štvorhry na turnaji v Barcelone s americkými jednotkami tohto podujatia i svetového rebríčka Bobom a Mikom Bryanovcami za 83 minút veľmi tesne 4:6, 6:3, 8:10 (zápasový tajbrejk).

V "lotérii" pritom zdolaní mali sľubný náskok 6:3 s jedným minibrejkom a ešte viedli aj 7:6*. Mertiňák má proti Bryanovcom štatistiku 0:8, prvý raz získal aspoň set.

Tridsaťjedenročný rodák z Považskej Bystrice Mertiňák a bývalý líder párového renkingu Knowles si odnášajú 90 bodov do príslušného počítačového poradia a spoločný šek na 11 750 eur.

Slovenský Tenista roka 2009 Mertiňák predtým hral v Miami i Monte Carle s Belgičanom Dickom Normanom, pretože jeho stabilný partner pre túto sezónu Knowles bol pri tehotnej manželke Dawn, ktorá priviedla na svet dcérku Presley.

Štvorhra - štvrťfinále:

Bob Bryan, Mike Bryan (USA-1) - Mark Knowles, Michal Mertiňák (Bah./SR-8) 6:4, 3:6, 10:8 (zápasový tajbrejk) za 83 minút

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Mertiňák a Knowles nestačili v Barcelone na svetové jednotky