Marián Hossa vymenil za morom agenta

SITA|29. okt 2007 o 11:07

ATLANTA 29. októbra (SITA) - Slovenský hokejový útočník tímu kanadsko-americkej hokejovej NHL Atlanta Thrashers Marián Hossa vymenil agenta. Namiesto Jiří Crhu bude reprezentanta krajiny spod Tatier odteraz ...

ATLANTA 29. októbra (SITA) - Slovenský hokejový útočník tímu kanadsko-americkej hokejovej NHL Atlanta Thrashers Marián Hossa vymenil agenta. Namiesto Jiří Crhu bude reprezentanta krajiny spod Tatier odteraz zastupovať Ritchie Winter, ktorý má licenciu hráčskeho agenta od roku 1996 a v súčasnosti zastupuje aj českého gólmana Dominika Hašeka. Staršieho z bratov Hossovcov čaká v tejto sezóne rokovanie o novej zmluve s Thrashers, pretože po jej skončení mu trojročný kontrakt vyprší. Hossa sa o tejto téme zhováral aj s generálnym manažérom a aktuálne aj zastupujúcim trénerom Thrashers Donom Waddellom, v súčasnosti však majú na východe USA problémy iného charakteru, keďže tím odštartoval sezónu veľmi zle a na svojom konte má po jedenástich dueloch chudobných šesť bodov.

Kanadský denník Toronto Sun v spojitosti s 28-ročným Slovákom poprel špekulácie o prípadnej výmene, v rámci ktorej by okrem iných z Toronta do Atlanty putoval Tomáš Kaberle a opačný smer by nabral práve štvornásobný účastník Zápasu hviezd NHL zo Slovenska. Odchovanec trenčianskeho hokeja sa bude môcť budúci rok prvýkrát v kariére rozhodnúť, za ktorý klub profiligy by chcel hrávať. To však iba v prípade, že by novú zmluvu s Atlantou nepodpísal. Keďže Joe Thornton, Patrick Marleau či Jarome Iginla už majú predĺžené kontrakty, Hossa môže byť na prestupovom trhu najväčšou rybou.

Nachádzate sa tu:
Domov