Marián Hossa je v NHL druhou hviezdou týždňa

Jozef Kotris|18. okt 2010 o 19:48

Slovenský útočník Marián Hossa dosiahol v štyroch zápasoch šesť bodov za štyri góly a dve asistencie. Jeden gól znamenal víťazstvo v zápase.

NEW YORK, BRATISLAVA. Slovenský hokejový útočník Chicaga Marián Hossa je druhou hviezdami uplynulého týždňa v NHL. Najlepším hráčom týždňa bol český brankár Tomáš Vokoun z Floridy a za tretiu hviezdu týždňa vyhlásili Ryana Getzlafa z Anaheimu.

Vokoun odchytal tri stretnutia, v ktorých dostal len dva góly z 91 striel a dvakrát udržal čisté konto (proti Calgary a Tampe Bay). Úspešnosť zákrokov mal na hranici 97,8 % a v priemere dostal 0,67 gólu na zápas.

Najlepší Slovák uplynulého týždňa v štyroch zápasoch dosiahol šesť bodov za štyri góly (jeden víťazný) a dve asistencie. Pripísali mu aj štyri plusové body a štyri trestné minúty, s Chicagom sa tešil z víťazstva trikrát. Hossa je priebežne stále lídrom kanadského bodovania celej profiligy.

Ryan Getzlaf dosiahol osem bodov za dva góly a šesť asistencií. Ako kapitán pomohol Anaheim pri dvoch víťazstvách zo štyroch duelov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Marián Hossa je v NHL druhou hviezdou týždňa