Kým neprídu peniaze, výpoveď Bukatu neuznajú

Martin Bukata. Je už hráč Gliwíc?
Martin Bukata. Je už hráč Gliwíc? (Autor: Judita Čermáková)
Sportnet|2. sep 2015 o 00:00

Stredopoliar prestupuje z druholigového FC VSS Košice do vedúceho celku poľskej Ekstraklasy.

Už je to vonku. Dvadsaťjedenočný stredopoliar Martin Bukata prestupuje z druholigového FC VSS Košice do vedúceho celku poľskej Ekstraklasy Piast Gliwice (trénuje ho bývalý kouč Košíc Radoslav Látal). Zatiaľ len podľa portálu „90minut.pl“, ktorý sa odvoláva na Poľský futbalový zväz (PZPN), že ten jeho transfer oficiálne potvrdil.

KOŠICE. „Aj pre mňa je to novinka, lebo aj keď sme s Martinom Bukatom v kontakte, on nám nič nepovedal, od neho sme sa nedozvedeli, kam chce odísť. Preto som tým trochu prekvapený,“ vraví prezident FC VSS Košice Blažej Podolák.

„Asi mal oňho záujem tréner Látal. Ja som však nepočul nič, aj keď sa o tom, že Bukata chce ísť k Látalovi, niečo šuškalo. On ho asi aj nahovoril, aby dal u nás výpoveď, zrejme to bol taký proces. No s Bukatom, na rozdiel od Ondreja Dudu, ktorý sa zachoval férovo, to nie je kóšer, že hráč, ktorého vychovávame desať rokov, odíde takýmto spôsobom. Ale prosím, ak je prestup, tak je prestup, nie je problém. Ak Poliaci zaplatia, lebo za hráča v takom veku je vysoká čiastka...“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Kým neprídu peniaze, výpoveď Bukatu neuznajú