Kuzma odišiel z piatoligovej Rožňavy do nižšej súťaže

Nová posila Honiec. Branislav Kuzma ešte v rožňavskom drese.
Nová posila Honiec. Branislav Kuzma ešte v rožňavskom drese. (Autor: pp)
Sportnet|4. apr 2013 o 00:00

Posledné dni pred Veľkou nocou priniesli v rožňavskom futbale „prestupovú bombu“.

Posledné dni pred Veľkou nocou priniesli v rožňavskom futbale prekvapenie či „prestupovú bombu“. Skúsený hráč Branislav Kuzma zamieril z piatoligovej Rožňavy do FK Honce, ktorý je účastníkom okresnej II. triedy.

ROŽŇAVA. Prestup B. Kuzmu sa udial na záver prestupového obdobia. Na prvý pohľad sa zdá prekvapujúci, no boli náznaky, že niečo nie je v poriadku.

V januári sa B. Kuzma spolu s F. Pollákom ujali vedenia zimnej prípravy. Mužstvo odohralo prípravné zápasy, no od začiatku marca sa B. Kuzma v zostave už neobjavoval.

Po návrate z Cypru v auguste 2011 bol B. Kuzma „voľným hráčom“ a mal podpísané prestupové lístky. Ak chcel, mohol z klubu odísť. Teraz sa tak rozhodol.

„Museli sme to akceptovať. Chceli sme ho udržať aspoň do konca ročníka, no nedohodli sme sa,“ uviedol štatutárny zástupca SP MFK Peter Džačár.

Sám B. Kuzma nám k svojmu rozhodnutiu odísť a jeho príčinám uviedol: „Boli to zlé, povedal by som choré vzťahy v rožňavskom futbale a názorová nezhoda na to, ako sa futbal pod súčasným vedením robí a kam smeruje.“

V novej súťaži to určite nebude mať jednoduché, no jeho ďalšie plány sa netýkajú len športu.

„Čo sa týka futbalu, tak odohrať jarnú sezónu hlavne v zdraví, bez zranenia a v lete uvidím, čo ďalej. V súkromí dostane viac priestoru škola, kde budúci rok končím stúdium na vysokej škole v Prešove, a samozrejme priateľka Mirka,“ uzavrel B. Kuzma.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Kuzma odišiel z piatoligovej Rožňavy do nižšej súťaže