Kročkovi sa máli aj druhé miesto

Najlepší strelec Nacinej Vsi. Skúsený útočník Patrik Haluška (vpredu) opäť raz gólovo ťahal svoje mužstvo.
Najlepší strelec Nacinej Vsi. Skúsený útočník Patrik Haluška (vpredu) opäť raz gólovo ťahal svoje mužstvo. (Autor: Róbert Andrejov)
Róbert Andrejov|3. dec 2015 o 00:00

Ako sú spokojní s prvou časťou sezóny v Cejkove, Nacinej Vsi a Vinnom?



ZEMPLÍN. Jesenná časť piatej futbalovej ligy Zemplínskej je za nami. Počas zaujímavej polsezóny nebola núdza o prekvapenia, asi najväčším je to, že na prvej priečke budú zimovať Parchovany.

Súťaž oživili aj obaja nováčikovia (Čierna nad Tisou a Močarany), potešili aj ďalšie tímy, ako napríklad v tabuľke druhý Cejkov, na jar trápiaca sa Nacina Ves a Vinné, ktorého káder opustilo v krátkom čase až šestnásť hráčov.

A práve s trénermi týchto troch mužstiev sme sa bavili o jesennej časti.

TJ Družstevník Cejkov

Keď Cejkovčania hneď v úvodnom kole utŕžili päťgólový debakel na pôde nováčika v Močaranoch, asi málokto z nich si vtedy pomyslel, že po jeseni obsadia striebornú pozíciu hneď za vedúcimi Parchovanmi.

„Keď si odmyslím tú prehru v Močaranoch, tak máme za sebou dobrú jeseň, zimujeme na peknom druhom mieste. Ale ja chcem byť prvý, nie druhý,“ usmial sa Jozef Kročko, ktorý je hrajúcim trénerom Družstevníka.

Mužstvo podávalo počas celej prvej polovice sezóny vyrovnané výkony, na svoje konto si pripísalo spolu iba tri prehry. Doma zaváhalo iba raz, v súboji s Trakanmi (1:1). Je spokojnosť s hernou stránkou aj bodovým ziskom?

„Čo sa týka hry, chlapci pochopili, čo chceme hrať. A body? Nerád sa pozerám dozadu, teraz je už zbytočne hovoriť o tom, že tam a tam sme mali vyhrať alebo doma s Trakanmi. Už to späť nevrátime, pozeráme sa dopredu,“ hovoril Kročko, rodák z Blatnej Polianky, ktorý však už niekoľko rokov žije v Trebišove.

Hrajúceho kouča Cejkova najviac potešil výkon v Nacinej Vsi.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Kročkovi sa máli aj druhé miesto