Kaká obhajuje Scolariho

SITA|11. feb 2009 o 12:36

Ofenzívny stredopoliar talianskeho futbalového veľkoklubu AC Miláno Brazílčan Kaká si myslí, že vedenie anglického tímu FC Chelsea urobilo chybu.

MILÁNO. Ofenzívny stredopoliar talianskeho futbalového veľkoklubu AC Miláno Brazílčan Kaká si myslí, že vedenie anglického tímu FC Chelsea urobilo chybu, keď prepustilo trénera Luiza Felipeho Scolariho. V rozhovore pre britský bulvárny denník The Sun najlepší futbalista roka 2007 Kaká odsúdil konanie "The Blues". "Nechápem, ako klub, ktorý chce získať nejednu trofej, môže urobiť takú chybu. Prepustili skúseného trénera, akým je Scolari. Nebolo to správne rozhodnutie," cituje The Sun brazílskeho špílmachra.

Šesťdesiatročného kouča prepustila Chelsea v pondelok 9. februára. Klub zo Stamford Bridge klesol v tabuľke Premier League 2008/09 na štvrté miesto. Na lídra Manchester United má už sedembodové manko. "Som si istý, že Scolari o pár týždňov, možno mesiacov bude trénovať ešte lepší klub, akým je Chelsea," nešetril kritikou Kaká. Ten sa objavil v Londýne pri príležitosti prípravného stretnutia Brazília - Taliansko (2:0), ktoré sa uskutočnilo v utorok v domovskom stánku Arsenalu Londýn - Emirates Stadium. Dvadsaťšesťročný špílmacher AC Miláno však do zápasu nezasiahol pre zranenie.

Nachádzate sa tu:
Domov