Juríková a Tabaková do semifinále štvorhry dievčat

SITA|5. jún 2008 o 18:00

PARÍŽ 5. júna (SITA) - Slovenské tenistky Lenka Juríková a Romana Tabaková zvíťazili vo štvrtkovom stretnutí štvrťfinále štvorhry dievčat na druhom grandslamovom turnaji sezóny, Roland Garros na antuke ...

PARÍŽ 5. júna (SITA) - Slovenské tenistky Lenka Juríková a Romana Tabaková zvíťazili vo štvrtkovom stretnutí štvrťfinále štvorhry dievčat na druhom grandslamovom turnaji sezóny, Roland Garros na antuke v Paríži, nad takisto nenasadenou taliansko-austrálskou dvojicou Anastassia Grymalská, Sally Peersová za 54 minút hladko 6:2, 6:3, keď premenili 5 z 9 brejkbalov.

Členky NTC si medzi najlepšími štyrmi pármi pri Boulonskom lesíku zmerajú sily s osmičkami deblového "pavúka" junioriek, Slovinkou Polonou Hercogovou a Austrálčankou Jessicou Moorovou.

Slovensko malo semifinálové zastúpenie v tejto súťaži na medzinárodných otvorených majstrovstvách Francúzska aj pred dvanástimi mesiacmi, a to zásluhou práve Juríkovej s Poľkou Katerzynou Piterovou, ktoré sa však do rozhodujúceho súboja neprebojovali.

Sedemnásťročná Bratislavčanka Juríková vo štvrtok postúpila aj do semifinále dvojhry dievčat.


Štvorhra dievčat - štvrťfinále:

Lenka Juríková, Romana Tabaková (SR) - Anastassia Grymalská, Sally Peersová (Tal./Austr.) 6:2, 6:3 za 54 minút


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Juríková a Tabaková do semifinále štvorhry dievčat