Žiaril v Pekingu, hrá finále. Vyhrajte podpísaný dres Juraja Slafkovského

Súťažte o podpísaný dres, tričko a puk Juraja Slafkovského.
Súťažte o podpísaný dres, tričko a puk Juraja Slafkovského. (Autor: Sportnet)
Sportnet|20. apr 2022 o 21:09

Súťaž o dres slovenského hokejového talentu.

BRATISLAVA. Považujú ho za jeden z najväčších slovenských hokejových talentov v tomto tisícročí. Vo februári sa strelecky blysol na olympijskom turnaji v Pekingu, keď siedmimi gólmi potiahol mužstvo Craiga Ramsayho až k senzačnému bronzu. Vo Fínsku v týchto dňoch bojuje o majstrovský titul.

JURAJ SLAFKOVSKÝ by sa podľa hokejových expertov mohol v budúcnosti stať ďalšou slovenskou hviezdou v NHL a vy teraz môžete vyhrať jeho podpísaný dres! Vo fínskom tíme TPS Turku nosí číslo 60 a stal sa jedným z miláčikov publika. 

Ako sa zapojiť do súťaže?

Dres môže vyhrať každý, kto si do 4. mája kúpi ročné alebo prémiové predplatné Sportnetu. Do osudia zaradíme aj tých, ktorí si už ročné alebo prémiové predplatné kúpili v minulosti.

S ročným predplatným získate prístup ku všetkým článkom a diskusiám na webe Sportnet.sk (tento produkt neobsahuje prístup k platenému obsahu na SME.sk). 

Okrem podpísaného dresu sa súťaží aj podpísané tričko z limitovanej edície, ktorú vydal po zimnej olympiáde fínsky tím TPS Turku. Je na ňom Juraj Slafkovský a nápis I showed you where is Slovakia, ako pripomienka jeho streleckej šou v Pekingu. Ďalšou cenou je podpísaný puk. Ako vyhrať tričko a puk sa dozviete na sociálnych sieťach Sportnetu na Instagrame alebo Facebooku.


Štatút súťaže – Vyhrajte originálny dres TPS Turku podpísaný Jurajom Slafkovským

Organizátorom súťaže je spoločnosť Športnet, s.r.o., Lazaretská 12, 814 64 Bratislava, IČO: 53117891, DIČ: 2121278401, zapísaná na OR OS Bratislava I, odd. Sa, vložka č. 146086/B.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Fínsko»Žiaril v Pekingu, hrá finále. Vyhrajte podpísaný dres Juraja Slafkovského