Jakubko bude hrať na Slovensku, podpísal zmluvu s Ružomberkom

Športový riaditeľ MFK Ružomberok Erik Kendera (vpravo) odovzdal Martinovi Jakubkovi dres s číslom 26.
Športový riaditeľ MFK Ružomberok Erik Kendera (vpravo) odovzdal Martinovi Jakubkovi dres s číslom 26. (Autor: TASR)
SITA|17. jún 2015 o 13:01

Martin Jakubko sa vracia na Slovensko. Naposledy pôsobil v ruskom tíme Amkar Perm.

RUŽOMBEROK. Slovenský futbalový reprezentant Martin Jakubko podpísal zmluvu s MFK Ružomberok na sezónu 2015/2016. Klub o tom v stredu informoval prostredníctvom Facebooku.

Urastený 35-ročný útočník naposledy pôsobil v ruskom tíme Amkar Perm. V najväčšej krajine sveta hral aj za Dinamo Moskva, Chimki, FK Moskva a Saturn Moskovská oblasť.

Účastník MS v JAR 2010 hral na Slovensku za Banskú Bystricu a Prešov, odkiaľ krátko hosťoval v tíme Bukocel Vranov.

"Určite rozhodlo, že záujem bol od začiatku rokovania veľmi seriózny. Samozrejme aj to, že som videl Ružomberok účinkovať v zime na sústredení v Turecku, keď som ešte v Perme hral proti MFK. Poznám niektorých chlapcov, napríklad Mareka Saparu, ktorý sa tiež podieľal na mojom prestupe. Jeho osoba zohrala v tomto transfere dosť veľkú rolu," priznala nová posila tímu z centra Dolného Liptova.

Zaujímavé je, že v príprave na nastávajúcu sezónu čaká na hráčov Ružomberka aj duel proti doterajšiemu Jakubkovmu zamestnávateľovi - klubu Amkar Perm.

"Ešte uvidím, ako sa dohodnem s trénerom a či budem hrať proti nim. Bolo by to samozrejme zaujímavé, keby som mohol nastúpiť," uviedol Martin Jakubko, ktorý odohral v drese slovenskej reprezentácie dosiaľ 37 zápasov a strelil v nich 9 gólov.

Aj takéto góly dával Martin Jakubko za Amkar Perm

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Jakubko bude hrať na Slovensku, podpísal zmluvu s Ružomberkom