Jágr sa najviac spája s New Jersey

(Autor: SITA/AP)
Sportnet|19. júl 2013 o 14:17

Podľa Patrika Eliáša by Jágrovi individuálne tréningy v New Jesey asi neprešli.

Odchod Iľju Kovalčuka by mohol pomôcť k novej zmluve pre Jaromíra Jágra. New Jersey hľadá posilu do útoku po nečakanom odchode ruského kanoniera do SKA Petrohrad.

Devils však majú záujem aj o Švajčiara Damiena Brunnera. Na fanúšikovských fórach klubu najnovšie ľudia diskutujú o tom, že Jágra už videli na prehliadke haly Prudential Centre.

Celkovo je New Jersey špecifický klub, v ktorom by si musel český krídelník zvyknúť na obrannejší štýl hry a iné pravidlá. "Ak by Jarda plnil systém, ktorý máme zaužívaný, myslím si, že by zapadol. Náš štýl je založený na forčekovaní, rýchlosti a bránení, aj keď bojím sa, že po najnovších posilách spomalíme. Neviem však povedať či by mu prešli jeho individuálne tréningy. Na druhej strane Kovaľčuk robil tiež veľa vecí individuálne," hovoril v rozhovore pre idnes.cz Patrik Eliáš, ktorý je v Devils dlhé roky ikonou.

Okrem New Jersey sa v posledných dňoch spomínali New York Rangers a Philadelphia. Flyers by však museli niekoho vymeniť, aby mali na Jágra potrebné financie.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Jágr sa najviac spája s New Jersey