Skalica prišla o trojgólové vedenie v zápase, nakoniec však uspela

Hokejisti Skalice.
Hokejisti Skalice. (Autor: Facebook HK Skalica)
TASR|10. okt 2023 o 21:45

O svojom triumfe rozhodla päť minút pred koncom zápasu.

SHL - 7. kolo

HK STEEL TEAM Trebišov - HK ESMERO Skalica 3:5 (0:2, 1:1, 2:2)

Góly: 27. Kraut (Bodnár, Valečko), 42. I. Novák (Šimčák, Halás), 47. Jasečko (Matúš Paločko, I. Novák) - 10. Sakmír (Šátek, Hujsa), 13. Obdržálek (Pšurný, Vybiral), 26. Kuba (Droppa, Obdržálek), 55. Kuba (Vybiral, Obdržálek), 59. Pšurný (Kadlečík, Vybiral)

Rozhodovali: Smrek, Tornay - Staššák, Janiga, vylúčení: 4:4 na 2 min., presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0

Diváci: 500

TREBIŠOV. Hokejisti HK ESMERO Skalica zvíťazili v utorňajšom zápase 7. kola Slovenskej hokejovej ligy na ľade nováčika HK STEEL TEAM Trebišov 5:3.

V neúplnej tabuľke poskočili na priebežné druhé miesto, Trebišov je na poslednej 12. priečke.

Hlasy po zápase

Dušan Kobeľa, hlavný tréner HK STEEL TEAM Trebišov: "Znova sme sa dlho rozbiehali. Vyzeralo to tak, že dlhú cestu máme za sebou my, nie hostia. Nakoniec sme sa do toho dostali. Dokázali sme vyrovnať, škoda, že sme potom dvakrát nešťastne inkasovali. Boli to také nešťastné góly, oba po odrazoch puku. Aj taký je hokej."

Michal Ružička, hlavný tréner HK ESMERO Skalica: "Po dlhej ceste som nabádal hráčov, aby sme zachytili úvod. To sa nám aj podarilo, keď sme viedli 3:0. Potom sme si to ale skomplikovali oslabením. Domáci sa dostali do hry a vyrovnali na 3:3. Som rád, že to chlapcov nezlomilo, stále sme si išli za svojím a potom nám to padlo. Som veľmi rád za tieto tri body."

/zdroj: SHL/

Tabuľka SHL

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Slovenská hokejová liga»Skalica prišla o trojgólové vedenie v zápase, nakoniec však uspela