Bedardovi k hetriku pomohol Mišiak. Darilo sa aj Chromiakovi

Martin Mišiak smeruje v drafte NHL 2023 do Chicaga Blackhawks, ktoré si ho vybralo z 55. miesta.
Martin Mišiak smeruje v drafte NHL 2023 do Chicaga Blackhawks, ktoré si ho vybralo z 55. miesta. (Autor: twitter.com/CRoumeliotis)
Oh my Hockey|17. sep 2023 o 07:50

Connor Bedard pri premiére zaznamenal štyri body.

NEW YORK. Súčasťou predsezónnych turnajov mladíkov medzi klubmi NHL sú aj tento rok Slováci. V noci zo soboty na nedeľu sa ich predstavilo osem.

Najvýraznejšie sa presadil Martin Chromiak. Pri prehre Los Angeles Kings proti Arizone Coyotes 2:3 strelil gól a asistoval.

VIDEO: Gól Martina Chromiaka

Bodoval aj Martin Mišiak. Ten bol svedkom premiéry Connora Bedarda v drese Chicaga. Jednotka posledného draftu pri výhre 5:0 nad St. Louis zaknihovala tri góly a asistenciu. Na úvodný presný zásah mu prihrával Mišiak.

VIDEO: Hetrik Connora Bedarda

Z výhry sa radoval útočník Samuel Honzek, ktorého Calgary zdolalo rivalov z Edmontonu 4:3 po predĺžení. Ako krídlo druhej formácie nebodoval.

Bez bodu zostali aj dva prvokolové výbery z draftu 2022. Mešárov Montreal vyhral nad Bostonom 4:1, Nemcovo New Jersey padlo proti Buffalu výsledkom 2:4.

Vegas Golden Knights aj s Jakubom Demekom v zostave pokračujú na turnaji Rookie Faceoff bez bodu. V druhom zápase podľahli San Jose 1:5.

Sýkorovi New York Rangers zvíťazili nad Philadelphiou 3:1. V drese "letcov" nastúpil Alex Čiernik. Ani jeden z mladých Slovákov nebodoval.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Bedardovi k hetriku pomohol Mišiak. Darilo sa aj Chromiakovi