Tréner Michaloviec bol prekvapený, Pardavý hovoril o najťažšej prehre v živote

Radosť hráčov Michaloviec po víťazstve nad Slovanom v šiestom zápase štvrťfinále play off hokejovej Tipos extraligy.
Radosť hráčov Michaloviec po víťazstve nad Slovanom v šiestom zápase štvrťfinále play off hokejovej Tipos extraligy. (Autor: TASR)
Laura Bérešová|27. mar 2023 o 00:00

Obhajca skončil už vo štvrťfinále play-off Tipos extraligy.

MICHALOVCE. Hokejový východ je v eufórii. Najskôr získali semifinálovú miestenku v Tipos extralige Košice, Spišská Nová Ves zabojuje o postup v pondelok na ľade Banskej Bystrice, ale o najväčšie prekvapenie sa už v nedeľu postarali Michalovce.

V šiestom zápase štvrťfinále proti Slovanu Bratislava vyhrali 3:0 a celú sériu 4:2 na zápasy. Michalovce sú druhý raz v klubovej histórii medzi najlepšími štyrmi tímami extraligy.

Bolo zrejmé, že o šiesty zápas bude na východe obrovský divácky záujem. Zacítili to aj špekulanti. Dve vstupenky na súboj bol na inzertnom portáli v ponuke aj za 130 eur.

VIDEO: Zostrih zápasu Michalovce - Slovan Bratislava (6. zápas)

Škorvánek: Slovan to mal ťažké

Michalovce v druhej tretine odolali dvom presilovkám súpera a potom dvakrát udreli. Slovan nedokázal odpovedať. S blížiacim sa záverom zápasu sa na hokejky slovanistov vkrádala bezradnosť a kým striedačka hostí pôsobila ako bez života, z domácej sršala veľká energia.

Brankár Michaloviec zlikvidoval všetkých 39 streleckých pokusov súpera a zatiaľ je najväčšou osobnosťou tímu v play off.

"Slovan to mal ťažké. Viem, aké je hrať pod tlakom. My sme mohli hrať uvoľnene, po postupe cez Trenčín sme sa tešili, že sa sezóna pre nás ešte neskončila. V semifinále nás čaká derby proti Košiciam, my už hráme nadplán a verím, že sa pobijeme o postup," dodal.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Tréner Michaloviec bol prekvapený, Pardavý hovoril o najťažšej prehre v živote