VIDEO: Rozhodca vylúčil všetkých. Tréner počítal, koľko hráčov mu vlastne zostalo

Bitka medzi hráčmi Ottawy Senators a Floridy Panthers.
Bitka medzi hráčmi Ottawy Senators a Floridy Panthers. (Autor: TASR/AP)
Oh my Hockey|28. nov 2023 o 07:05

Kouč víťazného tímu po stretnutí žartoval.

OTTAWA. Pondelkový duel medzi Ottawou Senators a Floridou Panthers priniesol veľa emócií aj pästných výmen. Rozhodcovia boli nútení urobiť poriadok na ľade netradičným štýlom.

V tretej tretine vybuchli nakumulované emócie v oboch táboroch. Na provokáciu kapitána Ottawy Bradyho Tkachuka, ktorý strčil do brankára Floridy Bobrovského, zareagovali súperi a na ľade sa strhla hromadná bitka.

VIDEO: Hromadná bitka v Ottawe

Po jej upokojení sa do stredu ľadu postavil rozhodca Garrett Rank a vyhlásil: "Každý hráč na ľade dostáva 10-minútový trest za nešportové správanie."

Následný pohľad na striedačky bol komický. Zostalo na nich len zopár hráčov, kouč Panthers Paul Maurice musel rátať, aby zistil, s kým vlastne ešte môže počítať.

VIDEO: Paul Maurice počíta hráčov na striedačke Floridy

Arbitri v tomto stretnutí rozdali 167 trestných minút. Brady Tkachuk ich sám nazbieral až 16 a bez trestu zostala len asi polovica všetkých aktérov zápasu.

Panthers ho doviedli do víťazného konca. Zvíťazili 5:0 zásluhou presných zásahov dvojgólového Reinharta, Bennetta, Verhaeghea a Luostarinena.

"Bolo to ešte v pohode. Nakoniec to bolo len okolo 160 trestných minút. Až od 250 to začína byť kritické," žartoval po stretnutí kouč víťazného mužstva.

"Hrať s emóciami nie je zlé," myslí si Brady Tkachuk, ktorý v tomto zápase nastúpil proti bratovi Matthewovi. "Myslím si, že keď do našej hry zapojíme emócie, je ťažké nás poraziť, a ukazujeme tým, že nám záleží na tom, čo tu robíme a že hráme jeden za druhého."

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»VIDEO: Rozhodca vylúčil všetkých. Tréner počítal, koľko hráčov mu vlastne zostalo