Prekvapením sezóny Dubnica. Poľahky zdolala Topoľčany a postúpila do semifinále

Radosť hráčov Dubnice.
Radosť hráčov Dubnice. (Autor: Soňa Niková)
TASR|23. mar 2024 o 21:32

V boji o finále si zmeria sily so Žilinou.

SHL - 6. zápas štvrťfinále

TSS GROUP Dubnica - HC Topoľčany 5:2 (2:0, 1:2, 2:0)

Góly: 13. Tybor (O. Ďuriš, Chatrnúch), 16. Kluka (Tybor, O. Ďuriš), 34. J. Haščák (Hovorka), 54. J. Uram, 58. Tábi – 22. Legalin (Šachvorostov, M. Novák), 27. Matej (Šachvorostov, M. Novák)

Rozhodovali: Hronský, Rojík - Hajnik, Tichý

Vylúčení: 7:5, presilovky: 0:2, oslabenia: 1:0

Diváci: 1153

/konečný stav série: 4:2, Dubnica postúpila do semifinále/

DUBNICA. Hokejisti TSS GROUP Dubnica postúpili do semifinále play off Tipos SHL.

V šiestom dueli štvrťfinále vyhrali doma nad HC Topoľčany 5:2 a v sérii triumfovali 4:2 na zápasy.

Tento zápas určil aj semifinálové dvojice. Dubnica si zmeria sily s víťazom základnej časti Žilinou a Prešov sa stretne s Považskou Bystricou.

Hlas po zápase

Peter Kopecký, asistent trénera TSS GROUP Dubnica: "Prvú tretinu sme sa ujali vedenia 2:0. V druhej časti sa na nás súper dotiahol v presilových hrách. Následne sme sa v oslabení ujali vedenia a umne sme držali skóre. Góly sme strieľali už len my a tímovým výkonom sme vyhrali. Ďakujem súperovi za sériu. Ďakujeme aj fanúšikom za podporu, boli našim šiestym hráčom na ľade."

Vladimír Matejov, asistent trénera HC Topoľčany: "Ťažko sa mi hodnotí tento duel, keďže séria bola veľmi vyrovnaná. V prvom rade by sme chceli chlapcom poďakovať za odvedené výkony a súperovi pogratulovať k postupu. A čo sa týka zápasu, v prvej tretine sme dostali dva góly, no v druhej sme sa na súpera dotiahli, keď sme využili dve presilové hry. V tretej časti sme inkasovali v oslabení, čo výrazne ovplyvnilo ďalší priebeh. Napriek tomu sme sa snažili o vyrovnanie, mali sme šance. Na konci stretnutia to bol už vabank. Súperovi gratulujem k postupu."

Pavúk play-off SHL

(Autor: Sportnet)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Slovenská hokejová liga»Prekvapením sezóny Dubnica. Poľahky zdolala Topoľčany a postúpila do semifinále