Hiddink dokáže naraz trénovať Chelsea aj Rusko

Guus Hiddink
Guus Hiddink (Autor: TASR)
SITA|11. feb 2009 o 13:45

Holandský kormidelník Guus Hiddink zostáva naďalej najväčším kandidátom na uvoľnenú trénerskú stoličku po Brazílčanovi Luizovi Felipem Scolarim v Chelsea.

LONDÝN / MOSKVA. Holandský kormidelník Guus Hiddink zostáva naďalej najväčším kandidátom na uvoľnenú trénerskú stoličku po Brazílčanovi Luizovi Felipem Scolarim v anglickom futbalovom veľkoklube FC Chelsea. Skúsený 62-ročný rodák z Varsseveldu je v síce v súčasnosti koučom ruskej reprezentácie, ktorú v júni minulého roka priviedol až do semifinále majstrovstiev Európy, no podľa jeho vlastných slov by mu nemalo robiť problém pôsobiť v jednom čase v dvoch funkciách.

"Pred pármi rokmi som bol v rovnakej pozícii, keď som trénoval Austráliu aj PSV Eindhoven. Takže by to v prípade úspešnej dohody s Chelsea nemalo byť pre mňa nič nové," povedal Hiddink pre britský bulvárny denník The Sun. Pripomeňme, že vtedy si Holanďan počínal celkom úspešne, keďže so "Soccerros" sa dostal do vyraďovacích bojov na majstrovstvách sveta v roku 2006 a s "bielo-červenými" dokázal získať tri ligové tituly v Eredivisie.

Nachádzate sa tu:
Domov