Futbalisti Popradu sú remízoví králi

Poprad uhral vo Zvolene ďalší bezgólový stav.
Poprad uhral vo Zvolene ďalší bezgólový stav. (Autor: ilustračné - Richard Hudeček)
Richard Hudeček|9. okt 2016 o 10:27

Piaty nerozhodný výsledok v rade dosiahli vo Zvolene.

POPRAD. Kráľmi nerozhodných výsledkov sú v aktuálnej sezóne druhej ligy Východ futbalisti Popradu.

Vo Zvolene to bola už piata remíza Popradčanov v rade a celkovo šiesta z doterajších desiatich duelov.

Ešte zaujímavejšie je, že až v štyroch z piatich prípadov to bola bezgólová remíza.  Aj v sobotu na ihrisku MFK Lokomotíva Zvolen.

„Bol to bojovný zápas. V prvom polčase sme boli lepším tímom. Vytvorili sme si nejaké šance, ale súper veľmi dobre bránil a bolo ťažké sa cez neho dostať. V druhom polčase sme mali hluchú štvrťhodinu, v ktorej nás domáci zatlačili. Športovo priznám, že to bola spravodlivá remíza,“ uviedol tréner FK Poprad František Šturma.

„Chceli sme vyhrať, preto sme v druhom polčase urobili tri zmeny smerom do ofenzívy. Čakal som, že sa presadíme a že dáme gól. V koncovke musíme byť dôraznejší. V tomto sa musíme zlepšiť,“ ozrejmil popradský kouč.

Defenzíva prevyšuje ofenzívu

Zdá sa, že defenzíva FK Poprad je na solídnej úrovni. Naopak, strieľanie gólov sa stáva nočnou morou popradských futbalistov.

Veď z ostatných piatich majstrovských stretnutí dokázali Podtatranci zaznamenať jediný presný zásah.

„Defenzívu máme celkom slušnú na túto súťaž, sú tu dobré typy hráčov. Smerom do ofenzívy ale máme iba jedného hrotového útočníka Roba Ujčíka. Verím, že už v najbližšom súboji sa gólovo presadí a že ho to povzbudí do ďalších zápasov. Pomaly sa do toho dostáva Marko Lukáč, ktorý mesiac netrénoval. V druhom polčase vo Zvolene už zasiahol do hry. Dlhodobo zranený je Cyperčan Alekou,“ uzavrel František Šturma.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Futbalisti Popradu sú remízoví králi