Weiss sa možno preriekol. O ktorých hráčov z ligy sa zaujíma Slovan?

Vladimír Weiss, tréner Slovana Bratislava.
Vladimír Weiss, tréner Slovana Bratislava. (Autor: TASR - Ján Krošlák)
Michal Šášky|28. máj 2023 o 07:00

Tréner pripustil štyri mená.

BRATISLAVA. Bol to večer, ktorý patril tým najlepším. Deň po skončení nadstavbovej časti Fortuna ligy sa slávnostne odovzdávali individuálne ocenenia za uplynulý ročník.

Cenu fanúšikov si prevzal topkanonier Nikola Krstovič z Dunajskej Stredy, najlepším hráčom ligy sa stal slovanista Vladimír Weiss mladší, trénerom jeho otec Weiss starší.

S cennou soškou však odišli viacerí hráči - všetci, ktorých vybrali fortunaligoví tréneri, predstavitelia médií a zástupcovia zväzu a futbalových únií do Jedenástky sezóny.

Výraznú prevahu v nej mali hráči bratislavského klubu - obrancovia Jurij Medveděv, Guram Kašia a Lucas Lovat, stredopoliari Juraj Kucka a Vladimír Weiss i útočník Aleksandar Čavrič. Obsadili polovicu zostavy.

Dopĺňa ich brankár Žiliny Ľubomír Belko, stopér Podbrezovej Marek Kristián Bartoš, stredopoliar Dunajskej Stredy Miroslav Káčer a duo útočníkov Róbert Polievka (Banská Bystrica) a spomínaný Nikola Krstovič.

Kto z nich by mohol v budúcej sezóne obliekať dres Slovana?

VIDEO: Tréner Vladimír Weiss reaguje po Jedenástke sezóny

„Tí hráči, čo sú tam, sú výborní. Všetkých by som do Slovanu bral. Či už sú to brankár Belko, Káčer, Polievka či Bartoš. Všetko sú to hráči, ktorí by mohli hrať v Slovane,“ poznamenal Weiss a nečakane doplnil:

„Uvidíme, čo sa Slovanu podarí. Máme o nich záujem,“ prezradil.

V kuloároch sa však spája so Slovanom ešte viac súčasných ligových futbalistov. Kto by mohol hrať v budúcej sezóne na Tehelnom poli?

Úradujúci majster chcel skvalitniť brankársky a omladiť stopérsky post, rozhliada sa po pravom obrancovi, stredopoliarovi a hľadá aj spoľahlivého kanoniera.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Weiss sa možno preriekol. O ktorých hráčov z ligy sa zaujíma Slovan?