Vyhliadol si ho Gašparík. Paur sa dohodol na prestupe s Trnavou

Slovenský futbalista Jakub Paur.
Slovenský futbalista Jakub Paur. (Autor: TASR)
Sportnet|1. júl 2022 o 15:30

V domácej súťaži odohral vyše 200 zápasov.

BRATISLAVA. Krátko pred svojimi 30. narodeninami (4. júl, pozn.) spečatil slovenský futbalista Jakub Paur prestup do FC Spartak Trnava. 

"Mal o mňa záujem tréner Gašparík a som za to veľmi rád. Bude to pre mňa nová výzva. V pondelok oslávim tridsiatku a bude to zároveň aj môj prvý tréning s mužstvom, rovno teda aj niečo prinesiem do kabíny.

Po tých troch rokoch v Žiline bude pre mňa pôsobenie v Trnave pozitívna zmena. Opadne zo mňa zodpovednosť, ktorú so mal v Žiline a viac mi to rozviaže nohy na ihrisku,“ povedal po podpise dvojročnej zmluvy.

Ofenzívny stredopoliar celú doterajšiu kariéru strávil v najvyššej slovenskej súťaži, kde si obliekal dres Zlatých Moraviec, Trenčína a najmä MŠK Žilina. 

Celkovo má na konte 206 ligových štartov a na konte 32 gólov a 18 asistencií. V sezóne 2016/2017 sa tešil z majstrovského titulu vo farbách Žiliny. 

"Je to skúsený hráč, ktorý má pre na našu ligu nadštandardnú kvalitu. Páči sa mi na ňom, že súčasťou jeho hry sú emócie a tie sa hodia do nášho trnavského prostredia," skonštatoval tréner Michal Gašparík pre klubový web.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Vyhliadol si ho Gašparík. Paur sa dohodol na prestupe s Trnavou