Niké liga: Michalovce vyhrali prvý zápas v sezóne, zdolali posledný tím tabuľky

MFK Zemplín Michalovce - FC ViOn Zlaté Moravce: ONLINE prenos zo zápasu 22. kola Niké ligy.
MFK Zemplín Michalovce - FC ViOn Zlaté Moravce: ONLINE prenos zo zápasu 22. kola Niké ligy. (Autor: Sportnet)
Sportnet|2. mar 2024 o 14:00 (aktualizované 2. mar 2024 o 20:00)

Sledovali ste s nami ONLINE prenos zo zápasu 22. kola Niké ligy: MFK Zemplín Michalovce - FC ViOn Zlaté Moravce.

MICHALOVCE. Futbalisti MFK Zemplín Michalovce a FC ViOn Zlaté Moravce dnes hrali zápas 22. kola Niké ligy.

Michalovčania vyhrali na 22. pokus prvý zápas v sezóne, Zlaté Moravce zdolali jasne 4:1.

Kde sledovať Niké ligu v TV?
Nasledujúce 3 týždne nie je plánovaný žiaden priamy prenos.

Futbal ste sledovali s nami naživo ako online prenos.

ONLINE PRENOS: MFK Zemplín Michalovce - FC ViOn Zlaté Moravce dnes (Niké liga LIVE, 22. kolo, sobota, výsledky, NAŽIVO)

Niké liga  2023/2024
02.03.2024 o 17:00
22. kolo
Michalovce
4:1
(1:1, 3:0)
90+2 minúta
Ukončený
Zlaté Moravce
Prehľad
Góly: 43. Žofčák (S. Danko), 57. Marcin (Žofčák), 64. Niarchos (Dzotsenidze), 75. van Kessel (Niarchos) – 20. Jinjolava. ŽK: 44. Žofčák (MIC), 79. S. Danko (MIC) – 45+2. Balić (ZMO), 69. Moško (ZMO). ČK: 88. Volanakis (MIC). Rozhodca: Gemzický – Poláček, Hrmo.. Diváci: 1461..
Prenos
Michalovce prelomili bradatú sériu bez výhry a tešia sa z prvého plného bodového zápisu. Poriadne im to začalo sypať po zmene strán. K dnešnému dňu majú 10 bodov, Zlaté Moravce ostávajú na 4, ale o týždeň sa protivníci stretnú vo ViOn Aréne v rámci súbojov v skupine o udržanie. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.
90+2
Koniec zápasu.
90
Druhý polčas sa bude nadstavovať o 2 minúty.
88
redCardČervená karta pre tím MFK Zemplín Michalovce (Polydefkis Volanakis).
88
importantVolanakis sa druhýkrát stretol v súboji s Balajom a mimo hry bez lopty! Grék na neho prchko reagoval v prvom polčase aj teraz! Michalovce dohrajú duel v desiatich!
87
Dulay bol pri vybojovaní rohového kopu pre ViOn a následne prichádzala z jeho strany snaha o gólové zakončenie. Hlavička ale bola slabšia, po ňom Moško sa dopustil faulu.
85
changeStriedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce:
z ihriska odchádza Ioannis Niarchos, prichádza Issa Adekunle,
z ihriska odchádza Gino van Kessel, prichádza Lukáš Jánošík.
82
importantAdam Brenkus kopol skvelý center na zadnú žrď! Loptu do siete chceli poslať Moško aj Nagy! Obaja si vylámali zuby!
80
importantvan Kessel mohol úplne doraziť ViOn! Z pravého uhla vystrelil smerom pod brvno a znovu cez Čonku! Chropovský sa natiahol, ale nezasahoval!
79
yellowCardŽltá karta pre tím MFK Zemplín Michalovce (Stanislav Danko).
78
changeStriedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce:
z ihriska odchádza Igor Žofčák, prichádza Filip Vaško,
z ihriska odchádza Matúš Marcin, prichádza Samuel Ramos.
Dnešný zápas sleduje 1461 divákov.
75
goalMichalovce dali gól! GINO VAN KESSEL poslal bombu spoza pokutového územia, keď sa strele až príliš uhol Čonka. Chropovský totálne zaskočený a bezmocný. Toto by len máloktorý gólman zneškodnil. Asistencia: Giannis Niarchos.
75
changeStriedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce:
z ihriska odchádza Andrija Balić, prichádza Adam Brenkus.
74
V súboji dvoch kapitánov podľahol Matúš Čonka. Ospravedlnenie Žofčáka nemal problém prijať.
73
Žiga Frelih bol dlhé minúty bez roboty. V tejto chvíli ho zamestnal striedajúci Tabatadze. Pokus dobre kopnutý, no iba do stredu brány.
71
Richard Nagy skoro roztrhol dres Niarchosovi, ktorého ťahal zozadu. Stopér Zlatých Moraviec nepribudol na listinu potrestaných hráčov.
69
yellowCardŽltá karta pre tím FC ViOn Zlaté Moravce (Matej Moško).
67
Niarchos sa opäť prihlásil do práce. Vyššiu van Kesselovu loptu skrotil pravačkou, ale sklepnúť to mohol len Marcinovi. Ten si neporadil s obranným valom hostí.
64
goalMichalovce dali gól! Michalovciam vyšla štandardka. Žofčákov rohový kop na prvú žrď vylepšil loptou pod seba Dzotsenidze a GIANNIS NIARCHOS bol neomylný. Asistencia: Tornike Dzotsenidze.
63
changeStriedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce:
z ihriska odchádza Franck Bahi, prichádza Vladyslav Veremiejev.
61
changeStriedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce:
z ihriska odchádza Vladimír Majdan, prichádza Patrik Dulay.
61
changeStriedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce:
z ihriska odchádza Jemali-Giorgi Jinjolava, prichádza Iuri Tabatadze.
60
importantPekná šanca domácich! van Kesselov center padol pred Niarchosa, ale Chropovský nezaspal na vavrínoch!
57
goalMichalovce dali gól! Na toto Zemplínčania čakali! Žofčák fantastickou výzvou priehlavkom poslal loptu do stredu šestnástky MATÚŠOVI MARCINOVI, ktorého neodstavil Majdan a prikrátky bol aj brankár Chropovský. Asistencia: Igor Žofčák.
55
Rohový kop Michaloviec. Igor Žofčák našiel pred päťkou Volanakisa. Zblízka však nedokázal poriadne preveriť nerozchytaného Chropovského.
54
Kuzma v zákryte Dzotsenidzeho, a tak si nemohol poradiť s nakopom, ktorý mu adresoval Nagy.
52
Mészárosova hlava je v poriadku. Rovnako tak nevykazuje žiadne ďalšie problémy ostrieľaný Marek Kuzma, ktorého výpadok by znamenal veľkú nepríjemnosť.
51
Kuriózny moment. Na trávnik dopadli traja hráči. Jeden z Michaloviec, dvaja z Moraviec. A práve duo z ViOnu potrebuje ošetriť.
50
importantMatúš Chropovský tasí prvý veľký zákrok po štyroch minútach! Jeho rukavice popálila prudká strela Marcina!
50
van Kessel najprv spracoval Čonku, no vzápätí nechal vyniknúť skvelého Nagya.
49
Jinjolava vyzval na súhru Mondeka. Ten mu však z prvej poslal nemožnú prihrávku.
48
Vladimír Majdan urobil nedovolený zásah na michalovskej strane. Za obeť mu padol Stanislav Danko. Žlto-modrí budú mať loptu.
46
changeStriedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce:
z ihriska odchádza Patrik Lukáč, prichádza Matúš Chropovský.
46
importantHostia idú do druhého polčasu so zmenou na brankárskom poste! V prvej časti bol ošetrovaný Patrik Lukáč a určite to bolo vážnejšie, ako to vyzeralo!
46
Začal sa druhý polčas.
Druhý polčas sa začne o 18:04.
Najslabšie tímy najvyššej súťaže sú blízko a zároveň ďaleko od získania prvého trojbodového úspechu v sezóne. Jinjolavovi parádne vyšla štandardná situácia, Žofčák sa nenechal zahanbiť v hre a nekompromisne vyrovnal.
45+2
Prvý polčas sa skončil.
45+2
yellowCardŽltá karta pre tím FC ViOn Zlaté Moravce (Andrija Balić).
45+2
Jinjolava si vypýtal faul od Danka. Domáci stredopoliar to reklamoval, ale jeho prosba ostala nevypočutá. Ústa na špacír si pustil Balić, s ktorým nemal Gemzický zľutovanie.
45
Prvý polčas sa bude nadstavovať o 2 minúty.
44
yellowCardŽltá karta pre tím MFK Zemplín Michalovce (Igor Žofčák).
43
goalMichalovce dali gól! V Michalovciach je vyrovnané. Diváci vyskočili po úspešnej strele matadora IGORA ŽOFČÁKA. Lukáčovi nedal šancu ranou na pravú žrď zvnútra šestnástky. Keďže Žofčák vyzliekol dres, uvidí aj žltú kartu. Asistencia: Stanislav Danko.
41
importantAkciu Zlatých Moraviec vyriešil brankár Frelih! Jinjolava odcentroval na hlavu Mészárosa, ktorý sa zblízka nepresadil!
40
Marcin šikovne pracoval v blízkosti pokutového územia. Chcel profitovať zo straty lopty Jinjolavu. Tú si prehodil z ľavej na pravú nohu. Napálil ju len do Richarda Nagya, ktorý je dnes skutočne všade.
37
Nahnevaný Volanakis na Balaja, medzi ktorými došlo k vzájomnému stretu. Hosť pristúpil k ospravedlneniu, no Michalovčan ho rázne odmietol.
35
Nešťastne zostrelený Karol Mondek. Bahi sa nadýchol k delovke, ktorú v plnej miere pocítil súperov stredopoliar.
34
importantDaniel Magda vyrobil veľkú chybu v obrane! Na gólový trest pomýšľal Mészáros! Poslal strelu za Freliha, ale bránka bola minutá!
33
Nagya zaskočil v tejto chvíli Moško, ktorý ťažil z dobrého postavenia. Chránil miesto pri ľavej Lukáčovej žrdi, odkiaľ odkopával zachytenú loptu od van Kessela.
32
Východniari zahadzujú ako tak vypracované možnosti na ohrozenie brankára Lukáča. Žofčák ideálne priťukol Magdovi. Jeho koncovka však bola katastrofálna.
31
Nakop Žofčáka na pravý krídelný priestor končí nezdarom. Nagy trochu naťahoval čas. Hvizdom ho musel upozorniť hlavný rozhodca.
29
Lukáčova ľahká rozohrávka po zemi.
27
Stredný centrovaný pokus Bahiho. Súperova defenzíva potvrdila svoje kvality v dnešnom zápase. Následne Žofčák našiel Bednára. Bývalý hráč Moraviec strieľal veľmi dobre, ale Lukáč nemal problém zobrať loptu do náručia.
26
importantMichalovčania presťahovali hru na polovicu súpera! Matúš Marcin sa s ťažkosťami predral pred bránku! Lukáčov zásah ponúkol loptu Niarchosovi, ktorý prestrelil bránu!
24
Autor otváracieho gólu Jinjolava pálil ľavačkou z ľavej strany. Freliha odbremenil úspešným defenzívnym zásahom Magda. Mužstvo od Žitavy má rohový kop.
23
Zemplínčania pokračujú v obliehaní bránky Patrika Lukáča. No ten môže byť spokojný. Vyzdvihovaný Nagy úradoval znova.
22
Slabší Žofčákov center na prednú tyč od rohovej zástavky. Hostia vytlačili loptu zo šestnástky, ale len na kopačku Bahiho, ktorý neprestrelil všetko, čo mu stálo v ceste.
20
goalZlaté Moravce dali gól! Hosťujúci futbalisti sa ujímajú vedenia pri Laborci. Krásne zvládnutý priamy kop JEMALIHO JINJOLAVU. Pokus prišiel priamo na ruky Freliha, stojaceho v strede svätyne, no poslal si to za chrbát. Bez asistencie.
19
Mészáros skopnutý Volanakisom zozadu. Grék ešte dvíhal ruky na znak vyvinenia, ale nič to pre neho neznamenalo. Sľubná štandardná situácia pre hostí.
18
van Kessel v záklone hlavičkoval cez Vladimíra Majdana, ktorý operoval na svojej strane. ViOn získava výhodu autu.
17
Niarchos skončil na trávniku. Zbytočne čakal na reakciu hlavného arbitra Gemzického. Michalovský legionár musí hrať a pomáhať Zemplínčanom.
15
Michalovce sa tlačia do pokutového územia. Treba ale zase spomenúť skvelého Nagya. Hosťujúci stopér momentálne všetko likviduje.
14
Magda mal náročný výber spoluhráča pred zahrávaním autového vhadzovania. Ako tak sa mu ukázal van Kessel, avšak Holanďana zablokoval Čonka. Lukáč pošle loptu do poľa.
13
Marek Kuzma bol zvedavý, ako sa predvedie Gruzínec Jinjolava. Nepotešil ho hneď prvý dotyk s loptou. Snaha o center uviazla na dvojici Michalovčanov.
11
Volanakis po prihrávke od Marcina mieril center do pokutového územia. Vo vzduchu sa objavil vysoký Nagy, ktorý odvrátil prípadné nebezpečenstvo.
10
Zlaté Moravce so zakončením len do reklamného pútača za bránkou Freliha. Mondekov priamy kop tam poslal hlavou Filip Balaj.
8
Čonka nemal jednoduchú prácu, keď potreboval udržať na uzde van Kessela, no skúsený ligový hráč svoju úlohu splnil.
7
Teraz sa pískal ofsajd aj na strane Zlatých Moraviec. V tomto postavení bol Karol Mészáros.
5
Jánošík spracoval protihráča v rohu hracej plochy. Pri prvej možnosti adresoval center do šestnástky. Postavenia Žofčáka aj Marcina boli ofsajdové.
4
Brankár Patrik Lukáč vybehol vľavo za centrovanou loptou. Avšak vôbec nepredpokladal, že sa to nepríjemne odrazí. Michalovce si napokon nevypracovali príležitosť.
3
Vysoká lopta zapadla za domácich hráčov. Vpredu sa za hostí ponúkali dvaja hráči, ale Michalovčania mali predsa ešte pri šestnástke poistku vo Volanakisovi, ktorý to vybavil.
2
Richard Nagy sa vyznamenal pri svojej robote v obrane. Zahral telo na telo a slávil úspech. Domáci nemali šancu ísť do streleckého pokusu.
1
Prvým michalovským aktom bola kolmica Bahiho na ľavú stranu. Niarchos sa nepresadil, pretože proti nemu zasiahol Moško.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

MFK Zemplín Michalovce: Frelih – Magda, Dzotsenidze, Volanakis, Bahi – S. Danko, Bednár – van Kessel, Žofčák (C), Marcin – Niarchos.

Náhradníci: Száraz – Adekunle, Jánošík, Marjanovič, Martínez, Ramos, Šimko, Vaško, Veremiejev.

Tréner: František Straka.

FC ViOn Zlaté Moravce: P. Lukáč (C) – Majdan, Moško, R. Nagy, Čonka – Balić, Mondek – Jinjolava, Kuzma, Mészáros – Balaj.

Náhradníci: Chropovský – Brenkus, Ďubek, Dulay, Gono, Hodúr, J. Švec, M. Švec, Tabatadze.

Tréner: Dušan Uhrin ml.

Rozhodca: Gemzický – Poláček, Hrmo.
Vážení futbaloví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní záverečného 22. kola základnej časti Niké ligy medzi Michalovcami a Zlatými Moravcami.

MFK Zemplín Michalovce


Zemplínčania naskočili do zápasu v Žiline s novým trénerom Františkom Strakom, ktorý dostal jednoznačné zadanie – udržať Michalovce medzi elitou. Prvý skvelý krok smerom k tomu sa darilo napĺňať, keď si Žilinčania strelili vlastný gól po strele Niarchosa. Lenže opäť zasiahla vyššia moc v samom závere súboja. Kontakt Lukáša Šimka na Javorčeka v pokutovom území vyhodnotil rozhodca Valent ako nedovolený a nasledovala jedenástka. Z bieleho bodu sa nemýlil Timotej Jambor a zabezpečil domácim aspoň bod. Tento verdikt ale smrdel hosťom, ktorí nešetrili kritikou. Predovšetkým kouč Straka, no už sa to nedá zmeniť. Pred výkopom pri Laborci stojí zároveň otázka, či sa už jednému z aktérov podarí vyhrať za tri body, alebo bude čakanie pokračovať.

FC ViOn Zlaté Moravce

V Zlatých Moravciach v priebehu týždňa až dva razy menili kormidelníkov. Po šiestich zápasoch skončil skúsený Michal Hipp, na jeden duel prišiel Andrej Štefanka, ktorý prenechal štafetu Dušanovi Uhrinovi mladšiemu. Tento ostrieľaný český tréner má rovnakú úlohu ako jeho krajan na michalovskej lavičke. ViOn nestačil na Ružomberok prehrou 2:4, aj keď sa mu podarilo stiahnuť dvojgólové manko. Pri Žitave je ale situácia horšia ako na Zemplíne, pretože klub je posledný a získal len štyri body.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

Tabuľka Niké ligy

Názov družstvaDružstvo
Z
V
R
P
Skóre
B
Forma
1
ŠK Slovan Bratislava futbalŠK Slovan Bratislava futbalŠK Slovan Bratislava futbal
22
18
3
1
57:16
57
V
V
V
V
V
2
MŠK ŽilinaMŠK ŽilinaMŠK Žilina
22
12
5
5
40:30
41
R
R
R
P
P
3
FC Spartak TrnavaFC Spartak TrnavaFC Spartak Trnava
22
12
3
7
31:22
39
P
V
P
P
V
4
FK DAC 1904 Dunajská StredaFK DAC 1904 Dunajská StredaFK DAC 1904 Dunajská Streda
22
10
7
5
31:21
37
R
R
V
V
P
5
AS TrenčínAS TrenčínAS Trenčín
22
9
7
6
31:23
34
R
P
R
V
V
6
MFK Dukla Banská BystricaMFK Dukla Banská BystricaMFK Dukla Banská Bystrica
22
9
7
6
38:30
34
R
P
R
V
V
7
FK Železiarne PodbrezováFK Železiarne PodbrezováFK Železiarne Podbrezová
22
10
4
8
40:34
34
P
R
R
V
P
8
MFK RužomberokMFK RužomberokMFK Ružomberok
22
9
7
6
28:31
34
V
V
V
V
R
9
MFK SkalicaMFK SkalicaMFK Skalica
22
6
5
11
19:25
23
R
P
R
P
V
10
FC KOŠICEFC KOŠICEFC KOŠICE
22
4
5
13
19:45
17
R
V
R
P
R
11
MFK Zemplín MichalovceMFK Zemplín MichalovceMFK Zemplín Michalovce
22
1
7
14
19:42
10
V
R
P
P
P
12
FC ViOn Zlaté Moravce - VrábleFC ViOn Zlaté Moravce - VrábleFC ViOn Zlaté Moravce - Vráble
22
0
4
18
14:48
4
P
P
P
P
P
Z = zápasy, V = Výhry, R = Remízy, P = Prehry, B = Body
Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Niké liga: Michalovce vyhrali prvý zápas v sezóne, zdolali posledný tím tabuľky