Podolski si aj po zápase, v ktorom o nič nešlo, odbehol svoje “stovky” (Podcast Spoza piva)

Timo a Samo s Michalom Sipľakom.
Timo a Samo s Michalom Sipľakom. (Autor: Timotej Gašper)
Samuel Biroš, Timotej Gašper|22. nov 2023 o 08:45

Podcast Spoza piva predstavuje 51. epizódu, v ktorej sa okrem klasickej zostavy objavil aj veľmi špeciálny hosť.

Všetky epizódy podcastu Spoza piva na Sportnet.sk nájdete na tomto odkaze >>>


BRATISLAVA. Podcast Spoza piva prichádza s ďalším dielom, pričom chalani sa prvýkrát rozhodli pozvať si špeciálneho hosťa na druhú návštevu v ich imaginárnom štúdiu.

Keď sme sa s Mišom Sipľakom bavili v úvode roka 2023, bol hráčom Cracovie Krakov, jeden z najdlhšie slúžiacich hráčov v tíme, občasným kapitánom, no zároveň hráčom, ktorého budúcnosť bola v nie príliš jasných rukách.

Dnes, po takmer roku, je situácia iná. Mišo si to v lete namieril do tímu, ktorý sa od Krakova nachádza len nejakú hodinku a pol autom.

Gornik Zabrze je ligovou konkurenciou Cracovie, ide o mestský klub so silnou tradíciou a okrem iného je súčasťou jeho kádru aj Lukas Podolski.

O tom, aké je to hrať v Majstrom sveta, bývalým hráčom Arsenalu či Bayernu Mníchov, Lukasom Podolskim, nám Mišo porozprával v našej najnovšej epizóde.

Nezabudol tiež spomenúť aj to, že v šatni trávi najviac času s reprezentačnými kolegami, Aďom Kaprálikom a Borusim Sekuličom. 

V najnovšej epizóde sa dozviete aj:

  • Aké mal Mišo ešte ponuky okrem Gorniku
  • Čo bolo na začiatku najťažšie
  • Aké je to hrať a trénovať s Podolskim
  • Čo na neho Mišo prezradil
  • Aká je jeho súčasná situácia v klube 

V zásade sme sa však rozprávali aj o tom, že na začiatku nebola spolupráca, zdravotný stav či rôzne faktory práve najvyhovujúcejšie, no teraz je už situácia odlišná.

Ak vás teda zaujíma, aké je to po 6 sezónach meniť klub v rámci jednej ligy, Mišo vám to určite vysvetlí tak, ako by to mal každý profesionál vnímať. 

Podcast Spoza piva

Futbalom žijú, futbalom dýchajú, o futbale sa rozprávajú. Dvojica Timo a Samo si založila futbalový podcast Spoza piva, kde sa práve s týmto zlatistým mokom v ruke rozprávajú o najnovšom dianí zo sveta guľatej lopty.

Po úvodných epizódach či katarských komentároch sa rozbehli aj v oblasti rozhovorov, do ktorých si na debatku Spoza piva volajú tie najzaujímavejšie osobnosti slovenského futbalu.

Podcast si môžete vypočuť na: Spotify Apple Google Podbean

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Podolski si aj po zápase, v ktorom o nič nešlo, odbehol svoje “stovky” (Podcast Spoza piva)