Zlé počasie mení čas výkopu. Hrať sa bude na umelej tráve

Štadión MFK Ružomberok je pod snehom.
Štadión MFK Ružomberok je pod snehom. (Autor: MFK)
Ivan Mriška|28. nov 2023 o 16:00

Ružomberok privíta v piatom kole Slovnaft Cupu Pohronie.

RUŽOMBEROK. Futbalisti druholigového Pohronia sa v tomto ročníku Slovnaft Cupu postarali o jedno z najväčších prekvapení, keď zo súťaže vyradili Duklu Banská Bystrica.

V ďalšom kole narazia na ďalšieho účastníka Niké ligy, tento raz cestujú do Ružomberka.

Zápas sa mal hrať v stredu 29. novembra o 16:00 h, aby ho stihli ľudia z práce a škôl. Pre zlé počasie sa však čas úvodného výkopu mení. Zápas začína už o 12:30 h a bude sa hrať na umelej tráve.

„Z dôvodu nepriaznivých poveternostných podmienok dochádza k zmene času a miesta konania súboja piateho kola Slovnaft Cupu s Pohroním.

Duel sa odohrá v stredu 29. novembra 2023 o 12:30 h na umelom trávniku v areáli ružomberského štadióna. Vstup na zápas je zadarmo,“ uvádza web MFK Ružomberok.

Pohronie nastúpi už bez trénera Rastislava Urgelu, s ktorým vedenie klubu ukončilo spoluprácu. Mužstvo povedú doterajší asistenti Róbert Jež a Erik Grendel.

V piatom kole Slovnaft Cupu sa okrem Ružomberka s Pohroním hrajú ešte posledné dve stretnutia. Košice hostia Trnavu a Slovan Bratislava Žilinu. Termín duelov zatiaľ známy nie je.

Postup do štvrťfinále si zatiaľ vybojovali Podbrezová, Skalica, Michalovce, Dunajská Streda a prekvapivo aj treťoligové Lipany.

Pohronie by v prípade postupu cez Ružomberok bolo jediným druholigistom medzi osmičkou najlepších.


Pohárová súťaž bude mať v tomto ročníku rekordný počet účastníkov. Do boja o trofej sa zapojilo 280 tímov, čo je o 25 viac než v uplynulej sezóne.

Do ročníka 2023/2024 Slovnaft Cup sa prihlásilo 31 klubov z Bratislavského futbalového zväzu, 72 zo Západoslovenského futbalového zväzu, 73 zo Stredoslovenského futbalového zväzu, 47 z Východoslovenského futbalového zväzu, 12 fortunaligistov, 14 druholigistov a 31 treťoligistov.

/Pavúk súťaže nájdete na tomto odkaze >>>/

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Zlé počasie mení čas výkopu. Hrať sa bude na umelej tráve