Dunajská Streda stratila prvé body, doma remizovala s Ružomberkom

Obranca MFK Ružomberok Ján Maslo.
Obranca MFK Ružomberok Ján Maslo. (Autor: SITA)
Sportnet|6. aug 2017 o 21:05

Dunajskostredčania majú po troch kolách na konte sedem bodov, Ružomberčania nazbierali o tri body menej.

Fortuna liga 2017/2018 - 3. kolo:

FC DAC 1904 Dunajská Streda - MFK Ružomberok 1:1 (1:0)

Góly: 5. E. Davis (z pok. kopu) - 61. Šatka (vlastný)

ŽK: 19. Pačinda, 67. Živkovič - 18. Qose

Rozhodovali: Smolák - Slyško, Chládek

Dunajská Streda: Macej - M. Živkovič, T. Huk, Ľ. Šatka, E. Davis - B. Ľupták, Ljubičič, Simon Pambou - Erik Pačinda (87. Kontár), Pavol Šafranko (78. Divkovič), Vida (65. Čmelík)

Ružomberok: Macík - P. Maslo, J. Maslo, D. Kružliak - E. Daniel (89. Sapara), D. Takáč (86. Kostadinov), M. Kochan, Qose, Gál-Andrezly - Haskič (79. Lačný), Š. Gerec

DUNAJSKÁ STREDA. Futbalisti domáceho klubu FC DAC 1904 Dunajská Streda remizovali 1:1 s hráčmi MFK Ružomberok v nedeľňajšom stretnutí tretieho kola slovenskej Fortuna ligy 2017/2018.

Skóre zápasu otvoril už v piatej minúte úspešnou exekúciou pokutového kopu domáci obranca Eric Davis Grajales. Nerozhodný rezultát stanovil v 61. minúte vlastným gólom dvadsaťjedenročný zadák DAC Ľubomír Šatka.

Dunajská Streda v aktuálnej ligovej sezóne ešte neprehrala. Na konte má dva triumfy a jednu remízu. Ružomberok vybojoval štyri body za jedno víťazstvo a jednu remízu. Jedenkrát prehral.

Hlasy po zápase:

Marco Rossi, tréner Dunajskej Stredy: "Bol to dobrý zápas. Mali sme viac gólových príležitostí ako náš dnešný silný súper, ale na víťazný gól sme nemali. S hrou som spokojný, s výsledkom už menej."

Norbert Hrnčár, tréner Ružomberka: "Prvý polčas sme nezvládli tak, ako by sme si to predstavovali. V druhom sme prevzali iniciatívu a mali sme dosť príležitostí dokonca na strelenie víťazného gólu."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Dunajská Streda stratila prvé body, doma remizovala s Ružomberkom