Drogba hodil mincu späť do hľadiska, čaká na trest

SITA|13. nov 2008 o 10:06

LONDÝN 13. novembra (SITA, AP) - Útočník veľkoklubu FC Chelsea Didier Drogba bude pravdepodobne čeliť vyšetrovaniu zo strany Anglickej futbalovej asociácie (FA) ohľadom incidentu zo stredajšieho duelu ...

LONDÝN 13. novembra (SITA, AP) - Útočník veľkoklubu FC Chelsea Didier Drogba bude pravdepodobne čeliť vyšetrovaniu zo strany Anglickej futbalovej asociácie (FA) ohľadom incidentu zo stredajšieho duelu Ligového pohára proti FC Burnley. Kanonier z Pobrežia Slonoviny počas oslavy svojho presného zápasu v 27. min duelu hodil späť do hľadiska mincu, ktorá predtým priletela na trávnik. Drogba, pre ktorého to bol prvý duel po šesťtýždňovej pauze spôsobenej zranením kolena, dostal za tento čin žltú kartu. "Oslavoval som svoj gól, keď na mne pristáli rôzne predmety. Uvedomujem si, že bolo obrovskou chybou hodiť to späť. Ak sa niekto náhodou pri tom zranil, veľmi sa mu ospravedlňujem. Určite by sa niečo také nemalo stávať vo futbalových zápasoch, moje správanie ma mrzí. Bola to chyba, nič viac," povedal Didier Drogba. Druholigovému Burnley sa napokon v druhom polčase podarilo vyrovnať a v rozstrele zo značky pokutového kopu zdolal favorizovaných "The Blues" 5:4.

Za rovnaké správanie v súboji FA Cupu v roku 2002 proti Arsenalu videl obranca FC Liverpool Jamie Carragher červenú kartu a následne dostal trojzápasový dištanc.


Nachádzate sa tu:
Domov