Zaži Majstrovstvá sveta vo futbale nabité bonusmi s DOXXbetom (PR text)

(Autor: DOXXbet)
DOXXbet|18. nov 2022 o 00:00

Každý môže získať 150 eur a ďalšie výhry.

22. MS vo futbale sú tu a futbalom to žije nielen v Katare. Futbalový ošiaľ plný fantastických, nie len futbalových, bonusov a skvelých tipérskych zážitkov sa začal aj v DOXXbet, kde na Teba čaká až 150 € a nadupané vecné ceny.

Každý môže získať 150 eur a ďalšie výhry!

Fríbety, fríspiny, hrateľné bonusy, súťaže o iPhone či XBOX nebudú chýbať ani na tomto veľkolepom futbalovom podujatí. V DOXXbet to žije futbalovou atmosférou a napätím, pretože takmer každý deň sa objaví nový bonus alebo súťaž. Dôležité je byť v strehu, pretože šťastie nikdy nespí a bonus sa môže rozbaliť kedykoľvek na tejto stránke: Majstrovská rozbaľovačka.

(Autor: DOXXbet)

Fantastická správa je, že okrem bonusov, môžeš aj znásobiť šancu na výhru vďaka revolučnému Bet Builderu. Mocný nástroj Ti umožní nakombinovať stávky, a Ty tak získaš možnosť tipnúť si víťaza, futbalistu, ktorý bude skórovať, počet rohov v zápase a mnoho iných kombinácii, dokonca aj s vyšším kurzom. Tipovanie na futbal Ti tak dáva nové možnosti a výsledný tiket na majstrovský

zápas môže vyzerať aj takto: Portugalsko vyhrá + Ronaldo dá gól + Počet rohov v zápase bude viac ako 4,5 + V druhom polčase padnú viac ako 2 góly... atď, atď.

Sleduj zápasy MS vo futbale 2022

Kurzy na MS vo futbale sú pripravené na doxxbet.sk. Ale ak chceš byť neustále v obraze o zápasoch, čekuj aj analýzy a sociálne siete DOXXbetu a SPORTNETu. Podrobné info o majstrovstvách sveta vo futbale a dianí v Katare nájdeš aj práve tu na portáli Sportnet.

Kombinuj všetky bonusy aj počas MS vo futbale

To, že Majstrovstvá sveta vo futbale sú nabité bonusmi a prekvapeniami už vieš! Ty však môžeš bonusy v DOXXbet aj kombinovať! Dal Ti niekto SKAUT KÓD? Skvelé! Zadaj ho pri registrácii na doxxbet.sk a získaš aj 3 € voľnú stávku na tipovanie a 25 extra točení v online kasíne.

To je ale iba začiatok! Ako nový klient môžeš využiť vstupný bonus na tipovanie až do výšky 5000 € a zároveň aj uvítací bonus až 7000 € do online kasína. To je spolu až 12 000 €, ak si vyberieš tú najvyššiu úroveň bonusu. Dokonca svoju prvú stávku máš úplne bez rizika!

Vychytaj exotické výhry aj počas depresívnych jesenných dní! Nezabudni, že majstrovstvá sveta, stávky a bonusy sú tu pre Teba v mobile, počítači aj na Sportboxe v Tvojom obľúbenom podniku. Tvoj najbližší podnik s top stávkovým terminálom nájdeš TU. Tak si vychutnávaj MS vo futbale plnými dúškami, zabávaj sa a vyhrávaj.

DOXXbet je výhra

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Blog»Zaži Majstrovstvá sveta vo futbale nabité bonusmi s DOXXbetom (PR text)