Chelsea predostrela Realu oficiálnu ponuku na Robinha

SITA|8. aug 2008 o 11:17

LONDÝN 8. augusta (SITA, AP) - Vedenie anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea sa posunulo o krok vpred vo svojej snahe angažovať brazílskeho útočníka Robinha zo španielskeho Realu Madrid. "The Blues" ...

LONDÝN 8. augusta (SITA, AP) - Vedenie anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea sa posunulo o krok vpred vo svojej snahe angažovať brazílskeho útočníka Robinha zo španielskeho Realu Madrid. "The Blues" vo štvrtok predostreli "bielemu baletu" oficiálnu ponuku, jej detaily však nezverejnili. Zástupcovia neúspešného finalistu Ligy majstrov 2007/08 a úradujúceho anglického vicemajstra majú 24-ročného Robinha v hľadáčiku už dávnejšie, Madridčania sa však bránili prestupu, keďže nemali za neho vhodnú náhradu.

Podľa zahraničných médií by mohol Real zinkasovať za bývalého hráča FC Santos, ktorý prišiel do španielskej metropoly v roku 2005, približne 26 miliónov eur. Robinho by sa stal po Decovi a Bosingwovi treťou letnou posilou Londýnčanov, akiste by bol vhodnou náhradou za v súčasnosti zraneného Didiera Drogbu. Ten pre problémy s kolenom určite nestihne začiatok novej sezóny Premier League.


Nachádzate sa tu:
Domov